صفر رحمانی پور روز یکشنبه درگفت و گو با ایرنا افزود: اما با وجود این گواهینامه ها بازاریابی و آموزش نیاز اصلی صنعت تولید عسل در این استان است.
وی اضافه کرد: هم اکنون 42 هزار کندوی ثابت و 120 هزار کندوی مهاجر در استان بوشهر سالانه 500 تن عسل تولید می کنند.
رحمانی پور گفت: شمار زنبورداران استان بوشهر نزدیک به 500 نفر است که بیشتر در شهرستان های دشتستان، جم و دشتستان فعالیت دارند.
وی اظهار داشت: علاوه بر عسل، ژل رویال، بره موم و گرده گل از جمله فرآورده های قیمتی عسل تولیدی استان بوشهر است کشورهای خارجی اقبال بسیاری خوبی به این نوع محصولات نشان داده اند.
وی یادآور شد: اکنون قیمت هر کیلو ژل رویال، بره بوم و گرده گل عسل به ترتیب 90 میلیون ریال، یک میلیون 700 هزار ریال و 1 میلیون و 100 هزار ریال است.
عضو هیات مدیره اتحادیه زنبورداران استان بوشهر گفت: خاصیت درمانی در کنار کیفیت از جمله مواردی است که عسل استان بوشهر را تبدیل به محصولی منحصر به فرد کرده است.
رحمانی پور اظهار داشت: بزودی هیاتی از کشور ترکیه به ایران سفر می کنند تا برای خرید فرآورده های عسل کشور که بخشی از آن سهم استان بوشهر است قرارداد خرید منعقد کنند.
وی گفت: ترکیه پیش از این قراردادی یک ماهه با 24 تولید کننده ایران از جمله استان بوشهر منعقد کردند که اکنون با سفر به ایران قصد دارند زمان این قرار داد را به سه سال افزایش دهند.
رحمانی پور افزود: تولید عسل یک صنعت است که در صورت آموزش علمی و بازاریابی مناسب درآمدهای حاصل از این محصول با صنایع نفت و گاز برابری می کند.
7212/6043**
خبرنگار: عبدالصمد شهریاری** انتشار دهنده: خدانظر خواجه
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.