جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

عمیلیات اجرایی ۵۵۰ واحد مسکونی در شهرستان دشتی بوشهر آغاز شد

کد خبر: ۷۶۹۹۲۱
عمیلیات اجرایی 550  واحد مسکونی در شهرستان دشتی بوشهر آغاز شد
به گزارش ایرنا، سید اصغر صالحی در این آیین ساخت یک واحد مسکونی در روستای کردوان علیا به نمایندگی از 550 واحد مسکونی در مناطق شهری و روستایی شهرستان دشتی افزود: از این شمار 300 واحد مسکونی در دهستان کبگان برای مقاوم سازی و 250 واحد مسکونی در روستاها و شهرهای زیر 25 هزار نفرجمعیت شهرستان دشتی شامل شهرهای کاکی، شنبه و بادوله در قالب طرح مقاوم سازی احداث می شود .
وی یادآورشد: برای هر واحد مسکونی 200 میلیون ریال تسهیلات با کارمزد 5 درصد و بازپرداخت 12 ساله پرداخت می شود.
رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان دشتی اضافه کرد: با توجه به اینکه دهستان کبگان شهرستان دشتی از محرومترین نقاط شهرستان دشتی بوده و از نظر طرح مقاوم سازی واحدهای مسکونی نسبت به سایر نقاط وضعیت ضعیف تری داشته 300 واحد مسکونی نیز در این منطقه ساخته می شود.
صالحی اضافه کرد: پیرو پیگیری نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی و دستور دکتر تابش رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور مقرر شد وضعیت تسهیلات در دهستان کبگان به صورت ویژه پرداخت شود.
وی افزود: بر اساس برنامه بنیاد مسکن کشور امسال مبلغ 15 میلیارد ریال و به ازا هرواحد مسکونی 50 میلیون ریال کمک بلاعوض و تا سقف 300 واحد مسکونی در دهستان کبگان دشتی پرداخت می شود.
این مقام مسوول تصریح کرد: تاکنون 55 درصد واحدهای مسکونی در شهرهای زیر 25 هزار نفر و روستاهای دشتی مقاوم سازی شده که میانیگین کشوری 40 درصد است .
شهرستان دشتی با 86 هزار نفر جمعیت در 80 کیلومتری جنوب بوشهر واقع است.
7206/6045**خبرنگار: علی اشکو ** انتشار دهنده: اکبر اقبال مجرد
منبع:
irna.ir
انتهای پیام

دیدگاه شما