پارلمان آفریقای جنوبی تصمیم به بستن سفارت رژیم صهیونیستی، اخراج سفیر و قطع روابط دیپلماتیک با این رژیم گرفت.

به گزارش جماران؛ پارلمان آفریقای جنوبی با قطع رابطه دیپلماتیک با رژیم صهیونیستی موافقت کرد.

به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، پارلمان آفریقای جنوبی رأی به قطع روابط دیپلماتیک با رژیم صهیونیستی تا توقف کامل جنگ علیه غزه داد.

ادامه بمباران و جنگ علیه غزه باعث واکنش بسیاری از کشورهای جهان و قطع رابطه یا کاش رابطه برخی از کشورها با تل آویو شده است.

هفته گذشته نیز دولت بلیز فعالیت کنسولگری خود در تل آویو را به حالت تعلیق درآورد و کنسول بلیز هم به این کشور برگشته است. به گفته مقامات بلیز، دلیل این اقدام، بمباران مداوم و شدید غزه از سوی صهیونیست‌ها بوده که منجر به شهادت بیش از ۱۱ هزار نفر شده که بیشتر این افراد غیرنظامی بودند.

دولت بلیز از تل‌آویو خواسته بود تا فوراً آتش‌بس را برقرار و اجازه دهد کمک‌های بشردوستانه بدون محدودیت وارد غزه شود. به غیر از بلیز، بولیوی هم روابط دیپلماتیک خود را با اسرائیل قطع کرده است.

گفته شده که شیلی و کلمبیا هم در حال بررسی موضع دیپلماتیک خود در رابطه با ادامه ارتباط با تل‌آویو هستند. هر دو کشور سفیران خود را از تل‌آویو برای گفتگو درباره اقدامات نظامی اسرائیل در غزه احضار کرده‌اند. کشورهای زیادی از برقراری آتش بس میان اسرائیل و حماس حمایت می‌کنند.

پس از عملیات طوفان الاقصی که توسط حماس و در واکنش به جنایات ادامه دار رژیم صهیونیستی صورت گرفت، ارتش این رژیم حملات هوایی خود را علیه غزه آغاز کرده است.

از اواخر اکتبر، نیروهای رژیم صهیونیستی برای هدف قراردادن زیرساخت‌های حماس و به بهانه آزادی اسرای خود وارد غزه شدند. با وجود آغاز ورود کمک‌های بشردوستانه از طریق گذرگاه مرزی رفح با مصر، بسیاری روند کمک‌رسانی به غزه را بسیار کند توصیف کرده‌اند.

کشور بلیز در آمریکای مرکزی واقع شده و از سال ۱۹۸۳ میلادی و دو سال بعد از به استقلال رسیدن از انگلیس روابط دیپلماتیک خود را با رژیم صهیونیستی آغاز کرد.

همچنین پیشتر نیز، وزارت خارجه بولیوی اعلام کرد که دولت بولیوی روابط دیپلماتیک خود را با اسرائیل قطع کرده است.

دولت بولیوی همچنین رژیم اسرائیل را به ارتکاب جنایات علیه بشریت در حملات خود به نوار غزه متهم کرد.

بولیوی پیش از این نیز در سال ۲۰۰۹ روابط دیپلماتیک خود را با رژیم اسرائیل در اعتراض به حملات این رژیم به نوار غزه قطع کرده بود و در سال ۲۰۲۰، دولت پرزیدنت جینین آنز روابط خود را دوباره با تل آویو برقرار کرد.

امروز همچنین، دفتر اطلاع‌رسانی دولتی غزه در گزارشی جدیدترین آمار شهدا و زخمی‌های غزه در نتیجه حمله‌های ارتش رژیم صهیونیستی به این باریکه را منتشر کرد.

دفتر اطلاع‌رسانی دولتی غزه تاکید کرد: تعداد شهدای حمله‌های اسرائیل به غزه به ۱۴۱۲۸ نفر رسیده که در این میان نام ۵۸۴۰ کودک و ۳۹۲۰ زن به چشم می‌خورد.

بر اساس گزارش این دفتر بیش از ۳۳ هزار فلسطینی نیز در نتیجه حملات وحشیانه ارتش رژیم صهیونیستی به غزه زخمی شده‌اند که ۷۵ درصد از آنان را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند.

این نهاد دولتی بیان کرد: تعداد افرادی که در جریان حمله‌های اسرائیل به غزه ناپدید شده‌اند از ۶۸۰۰ نفر فراتر رفته است و بیش از ۴۵۰۰ نفر از آنان زن یا کودک هستند.

دفتر اطلاع‌رسانی دولتی غزه اعلام کرد: ۲۰۵ نفر از کادر پزشکی، ۲۲ نفر از اعضای نیروهای امدادی و ۶۲ خبرنگار از آغاز جنگ علیه غزه به شهادت رسیده‌اند.

بر اساس این گزارش، ۸۳ مسجد غزه به طور کامل، بخش‌هایی از ۱۷۰ مسجد دیگر و همچنین ۳ کلیسا در نتیجه حمله‌های ارتش رژیم صهیونیستی به غزه ویران شده است.

این نهاد دولتی اعلام کرد: در نتیجه حمله‌های اسرائیل، ۲۶ بیمارستان و ۵۵ مرکز درمانی غزه از روند خدمت‌رسانی خارج شده‌اند. اشغالگران ۵۵ خودرو آمبولانس را هدف قرار داده‌اند و در نتیجه اتمام سوخت، ده‌ها آمبولانس دیگر نیز قادر به خدمت‌رسانی نیستند.

دفتر اطلاع‌رسانی دولتی غزه اعلام کرد که از آغاز جنگ تاکنون ارتش جنایتکار رژیم صهیونیستی ۱۳۵۴ جنایت را در حق ساکنان غزه مرتکب شده است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.