رئیس دفتر رئیس جمهوری با استناد به نامه اردیبهشت ماه روحانی به سران کشورهای اروپایی و موارد مطرح شده در آن ،تصریح کرد: تصمیم گیری درباره واکنش به مساله ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت سازمان ملل از اختیارت دولت است.

به گزارش جماران، محمود واعظی روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران، گفت: در دولت بحثی درباره تصویب خروج ایران از "ان پی تی" نداشتیم و طبیعی است که این موضوع از اختیارات خود دولت است و تصمیم آن باید جای دیگری گرفته شود. رئیس جمهوری اردیبهشت‌ماه نامه‌ای به سران کشورهای ۴+۱نوشت و اعلام کرد که ایران علاقه‌مند به ماندن در برجام است آمادگی اجرای تعهدات خود را در چارچوب برجام دارد به شرط آنکه طرف‌های دیگر برجام برای حفظ آن به تعهدات خود وفادار باشند.

رییس دفتر رییس‌جمهوری ادامه داد: رئیس جمهوری در آن نامه اعلام کرده بود که اگر آمریکا یا هر یک از طرفین تلاش کنند تا پرونده ایران به شورای امنیت ارجاع داده شود، در آن صورت ایران تصمیم به اقدامات سخت‌تری خواهد گرفت، که خروج از "ان پی تی" یکی از آن‌ها خواهد بود. این نوشته رئیس‌جمهوری برای سران کشورها بوده و ما به آن متعهد هستیم و اگر بخواهند از این مسیر خارج شوند ما هم مسیر دیگری را دنبال خواهیم کرد.  

وی درباره حاشیه‌های و شایعات موجود درباره اختلاف دولت و صداوسیما هم گفـت: ما از صداوسیما چیز زیادی نمی‌خواهیم. تنها می‌خواهیم صحبت‌های رئیس جمهوری و وزرا بدون تبعیض و بر اساس آنچه می گویند مطرح کند.  اینکه برخی از مطالب به دلیل مصلحت نبودن کار نمی‌شود یا برداشت‌های خود را از صحبت‌های رئیس جمهوری و وزرا زیر نویس می‌کنند چندان مورد قبول نیست و چندین بار هم تذکر داده شده که زیر نویس موجود با فیلم و نوار مغایر است.  

واعظی ادامه داد: ما مشکلی با رئیس صدا و سیما نداریم و روابط بسیار خوبی وجود دارد. مجموعه عظیمی از کارکنان این سازمان در سراسر کشور زحمت می کشند و دولت آنها را از خود دانسته و خود را هم از آن ها می داند و هیچ مشکلی هم با آنها ندارد. اما متاسفانه تعداد اندکی از افراد سیاسی در ۱۵ سال گذشته پستهای کلیدی را در اختیار گرفته و با این جایگاه به عنوان یک حزب برخورد می کنند.  دولت معتقد است نباید صداوسیما توسط آن گروه محدود جناحی اداره شود.

رییس دفتر رییس‌جمهوری افزود: صدا و سیما یک رسانه ملی بوده و متعلق به کل کشور و نظام است و معتقدیم همانگونه که برای قوا و نهادهای دیگر بسته خبری تدارک می بینند در مورد دولت هم همانگونه عمل کنند. برای مثال پوشش خبری وزیر دولت که دو روز در هرمزگان از تمام جاهای سیل زده بازدید کرده در مقایسه به نهادها و افراد دیگری که مثلا در حال غذا دادن به سیل‌زده‌ها هستند یکسان نیست برای دومی ۳ دقیقه زمان اختصاص داده می شود در حالی که برای اولی تنها ۱۰ ثانیه!  

وی خاطرنشان کرد: این تنها موضع دولت نیست بلکه مردم هم دوست دارند صداوسیما بدون تبعیض فعالیت تمام خدمتگزاران خود را مورد پوشش خبری قرار دهد. این به معنی اختلاف میان ما و صدا و سیما نیست و این انتقادات باید به نوعی مورد توجه قرار گیرد.  

استعفای پیوندی از سوی رییس جمهوری تاکنون پذیرفته نشده است

واعظی درباره ابهامات انتخاب رئیس سازمان هلال احمر هم گفت: شورای عالی تشکیل شده در آن زمان بسیار با عجله بود و استعفایی که پیوندی به رئیس جمهوری داد هنوز پذیرفته نشده بود. لذا مشکلاتی هم در رای گیری و انتخابات به وجود آمد. در این انتخابات ۹ نفر شرکت کرده بودند دو نفر از داخل همان شورا و هفت نفر از بیرون. ۷ نفر از بیرون زمان محدودی برای ارائه برنامه و حرف زدن در اختیار داشتند در حالی که بقیه عضو شورا بودند. اتفاقا همان دو نفر هم انتخاب شدند و ۷ نفر درباره موضوعات مختلف اعتراض کردند و به رئیس جمهوری نامه نوشتند.  

وی گفت: رئیس جمهوری دستور پیگیری و بررسی بی‌طرفانه در معاونت حقوقی را داد و معاونت حقوقی به انتخابات اشکال گرفت و پیشنهاد داد این انتخابات تجدید شود و این دست خود شورای عالی است که انتخابات را تجدید کنند. اگر انتخابات درست انجام شود رئیس جمهوری هم یکی از دو نفر را انتخاب خواهد کرد. رئیس جمهوری تا زمانی که اختلاف درونی گروه ها حل نشود حکم فردی را امضا نمی کند.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.