به گزارش ایرنا، بارندگی های فروردین و اردیبهشت ماه 97 بار دیگر طبیعت مناطق مختلف استان ایلام را زنده کرد که در این میان زیبایی عرصه های طبیعی و جنگلی شهرستان ملکشاهی بیش از پیش در اثر این بارش ها خودنمایی می کند.
رویش قارچ های جنگلی و دیگر گیاهان خوراکی پس از بارندگی های چند وقت اخیر خالق زیبایی های بسیاری است و تعداد زیادی از افراد نیز از این فرصت برای جمع اوری این گیاهان و امرار معاش از طریق فروش آنها اقدام می کنند ولی هجوم آنان که بیشتر اوقات نیز با وسایل موتوری صورت می گیرد اکوسیستم جنگلی و طبیعی منطقه را با خطر جدی روبرو کرده است.
آرامش بهاری جنگل های شهرستان ملکشاهی و بویژه منطقه بیوره که مامن و مأوای دهها گونه جانوری و گیاهی است با ورود افراد به همراه وسایل نقلیه موتوری و سلاح های شکاری آنچنان به خطر افتاده که می رود همین معدود وحوشی که در دل این جنگل زیبا مخفی شده اند نیز بار کوچ از این مناطق بربندند، لازم است مسئولان و دوستداران محیط زیست در این خصوص چاره اندیشی کنند.
یکی از فعالان محیط زیست در این خصوص می گوید: نباید افراد به خود اجازه دهند جهت تفنن و تفریح حریم جنگل را درهم شکنند و باعث سلب حیات جانوری منطقه شوند.
مهدی کمالی افزود: حتی برداشت بی رویه قارچ جنگلی به این شکل باعث نابودی این گونه باارزش گیاهی می شود.
این فعال محیط زیست خواستار برخورد مسئولان مرتبط و جلوگیری از این بی نظمی در عرصه طبیعت و جنگل های بکر منطقه شد.
مدیر محیط زیست ملکشاهی نیز با اشاره به اینکه ورود وسایل موتوری به اعماق جنگل دستاوردی جز ترساندن و به خطر انداختن حیات جانوری ندارد، گفت: اخلاق حکم می کند زندگی جانوری را با چنین رفتارهایی به خطر نیندازیم.
رضا عدالت جو افزود: طی روزهای اخیر گزارش های مکرری از تخلفات انسانی و ضربه به حیات وحش منطقه دریافت شد که بعضی از این موارد جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی ارجاع شده است.
از 170 هزار هکتار عرصه منابع طبیعی ملکشاهی 114 هزار هکتار پوشش جنگلی است که به ترتیب جنگل بیوره ، جنگل بازگیر و جنگل پشمین متراکم ترین عرصه های جنگلی شهرستان را تشکیل داده اند.
7179/6119
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.