عبدالمالک شنبه زاده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این اقامتگاه ها شامل خوران ایوان، کلم بدره، کارزان سیروان، میشخاص ایلام، گرز لنگر دره شهر، ژیور مورموری و زنجیره چرداول است که به امکانات لازم برای پذیرایی از گردشگران در ایام نوروز 97 تجهیز شده اند.
وی یادآور شد: گردشگران علاوه بر اقامت در این خانه ها و بهره مندی از آرامش و سکوت روستاها و جاذبه های طبیعی و تاریخی این مناطق، امکان بهره مندی از غذاهای محلی و سنتی و دیگر تولیدات عشایر و روستاییان از جمله صنایع دستی را دارند.
وی تاکید کرد: در این روستاها امکان زندگی در کنار بومیان منطقه با اسکان در کمپ ها و خانه های بومگردی و صرف غذاهای محلی مردم منطقه برای گردشگران و مهمانان فراهم است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ایلام تقویت بومگردی، ایجاد زیرساخت های گردشگری در روستاها، توسعه کسب و کار مرتبط با گردشگری، ایجاد اشتغال و جلوگیری از مهاجرت روستاییان را از اهداف راه اندازی این اقامتگاه ها عنوان کرد.
شنبه زاده تاکید کرد: محیط آرام، بکر، طبیعی و دلنشین روستاها، آداب و رسوم مردمان روستا و تفریح و گردش در روستاها جاذبه هایی است که علاقمندان خاص بسیاری دارد و افراد خسته از زندگی ماشینی شهرها تمایل بسیار زیادی برای بهره مندی از آرامش و سکوت روستاها دارند.
وی یادآور شد: علاوه بر اقامتگاه های بومگردی، 834 کلاس درس مدارس، 12 هتل و هتل آپارتمان، زائرسراها، کمپ های چادری و کمپ های ثابت و سیار میراث فرهنگی نیز آماده اسکان مسافران و گردشگران نوروزی است.
بر اساس نتایج سرشماری سال گذشته 84 هزار و 444 نفر معادل 32 درصد جمعیت استان 580 هزار و 158 نفری ایلام در مناطق روستایی ساکن هستند.
استان ایلام دارای 10 شهرستان، 25 شهر و بیش از 600 روستای دارای سکنه است.
این استان یک هزار و 500 اثر تاریخی، طبیعی و گردشگری دارد که 745 اثر آن در فهرست آثار ملی قرار دارد.
6032/6119
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.