دکتر کریم لاله ماژین روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این مرکز درمانی با چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تجهیزات پزشکی و دارویی فعالیت خود را آغاز کرده است.

وی افزود: ویزیت پزشکان عمومی و متخصص، دندانپزشکی، تزریقات، پانسمان، فیزیوتراپی و داروخانه از خدمات این پایگاه است.

لاله ماژین یادآور شد: در بخش پرستاری چهار هزار بیمار، در بخش فیزیوتراپی ۱۳۵ نفر و در بخش دندانپزشکی ۳۸۵ نفر ویزیت شدند.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان ایلام گفت: این پایگاه در سه نوبت صبح، ظهر و شب و در هر شیفت ۳۲ نفر از کادر درمانی به زائران در پایانه مرزی مهران خدمت رسانی می کنند.

لاله ماژین ادامه داد: با توجه به حجم بازگشت زائران طی فراخوان برای همکاری و خدمات بیشتر یک نوبت به شیفت های این مرکز درمانی از نیروهای اعزامی کرمانشاه و لرستان اضافه شد.

وی یادآور شد: طی این مدت ۱۰ بیمار بدحال به این مرکز مراجعه کردند که سه نفر آنها در همان مرکز تحت درمان قرار گرفتند و هفت نیز که مشکوک به سکته قلبی به بیمارستان مهران اعزام شدند.

دکتر لاله ماژین گفت: سال گذشته ۲۵ هزار زائر به بیمارستان صحرایی مدیریت درمان تامین اجتماعی مستقر در مرز مهران مراجعه کردند.

وی یادآور شد: پایگاه درمانی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان ایلام در زمینی به مساحت سه هزار متر مربع از ماه بمدت ۱۰ روز در مرز مهران راه اندازی شده است.

بنابر اعلام رئیس ستاد مرکزی اربعین بیش از ۶۰ درصد از مجموع زائران اربعین امسال از مرز بین‌المللی مهران تردد داشته‌اند.


شهرستان مرزی مهران در ۸۵ کیلومتری جنوب غربی ایلام با داشتن مرز بین‌المللی از معابر اصلی و مهم تردد خودروهای شخصی، کامیون های حامل کالاهای صادراتی و خودروهای حامل زائران عتبات عالیات است.
 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.