به گزارش ایرنا، شکرالله شیرخانی روز سه شنبه در نشست کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان اظهار داشت: از ابتدای واگذاری تسهیلات اشتغال روستایی در استان تاکنون چهار هزار و ۴۹۵ طرح با اعتبار یک هزار و ۸۹۵ میلیارد ریال پرداخت شده است که زمینه اشتغال پنج هزار و ۷۲۷ نفر را فراهم کرده است.

وی افزود: استان ایلام در جذب اعتبارات و اجرای صحیح برنامه اشتغال روستایی و عشایری کشور جزو استان های برتر قرار دارد و با جذب ۸۰ درصد این اعتبارات موفق به جذب بیش از سقف اعتبارت اشتغالزایی شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایلام تاکید کرد: از محل تسهیلات اشتغال فراگیر نیز تاکنون ۳۲۰ میلیارد ریال برای ۱۲۷ طرح پرداخت شده که ۳۹۲ شغل به همراه داشته است.


شیرخانی حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری، توانمندسازی روستاییان و عشایر، ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی را از جمله اهداف اصلی پرداخت این تسهیلات عنوان کرد.


وی ، جلوگیری از مهاجرت بی‌رویه روستاییان به شهرها به ویژه حاشیه شهرها، حمایت از دانش آموختگان دانشگاهی، تثبیت اشتغال پایدار، تأمین بخش مهمی از نیازهای ضروری کشور در استان‌ها و تکمیل زنجیره تولید و حمایت از واحدهای تولیدی از دیگر اهداف اجرای این طرح برشمرد.


مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایلام اضافه کرد: این تسهیلات با سود چهار، ۶ و ۱۰ درصد پرداخت می‌شوند و در صورت تخطی گیرنده، از جمله عدم ایجاد اشتغال تعهد شده یا عدم تحقق طرح، تسهیلات اعطایی دین بحال و یا میزان سود آن با نرخ ۱۸ درصد محاسبه خواهد شد.

شیرخانی ادامه داد: اکنون دستگاه ها و بانک های مختلفی در ایجاد اشتغال فعالیت دارند که پیشنهاد می شود عضو کارگروه باشند تا میزان اشتغال ایجادی در استان رصد و از موازی کاری پرهیز شود.

وی یادآور شد: باید پرداخت تسهیلات اشتغالزا جهت دهی خاصی داشته باشد و با شناسایی افراد کارآفرین و توانمندسازی آنها سعی شود حلقه مفقوده ایجاد اشتغال پایدار شناسایی و در راستای فراهم کردن زمینه اشتغال پایدار و اجرای طرح های تولیدی فعالیت کنیم.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایلام از دستگاه های اجرایی خواست با برگزاری کارگاه های آموزشی افراد کارآفرین را که تعداد محدودی هستند شناسایی و برای فراهم کردن زمینه اجرایی کردن طرح های آنها تلاش کنند.

شیرخانی همچنین خواستار تجمیع فعالیت دستگاه ها در راستای ایجاد اشتغال شد و گفت: باید از موازی کاری نهادها و بانک ها و دستگاه های مختلفی که تسهیلات اشتغال زا پرداخت می کنند، پرهیز شود و همه فعالیت های اشتغالزا و تسهیلات پرداختی ثبت شود.

۷۱۷۷/۶۱۱۹

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.