به گزارش ایرنا، گوهر خداد کوچکی شامگاه سه شنبه درهمایش منابع طبیعی در آیینه ادیان الهی که در پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران در کرج برگزار شد، به نمادهای طبیعت در ادیان الهی و در بین قرون مختلف اشاره کرد و افزود:ایرانیان نمادهایی چون آب؛ آتش و خاک را مظهر پاکی و سمبل پاک شدن از بدی ها می دانستند که این نشان دهنده حرمت و ارزش بالای طبیعت برای ما بوده است.
وی با بیان اینکه سنت ها هویت ما است و به همین جهت سنت ها را پاس می داریم ،اظهار داشت:در ایران باستان با هر تولد و مرگ درخت می کاشتند و هر خانه ای پر از درخت بود چرا که معتقد بودند همواره باید زمین را خرم و پاک نگه داریم زیرا موجب خشنودی اهورا مزدا می شود.
خداد کوچکی افزود: دین زرتشت به تمام مردم دنیا این مساله را بیان می کند که محیط زیست را پاک و سالم نگه دارید و پاکی و پاک بودن را به انسان آموخته است.
نماینده انجمن آشوریان تهران نیز در این همایش گفت: دین مسیحیت همیشه انسان ها به رعایت کردن و حرمت نگه داشتن طبیعت و منابع طبیعی دعوت کرده است.
آربلا زایا افزود: قوم آشور سال نو را همزمان با روز طبیعت آغاز می کنند و این به معنی شروع دوباره و اهمیت داشتن طبیعت برای ما است.
وی اضافه کرد:آشوریان برای آب ارزش زیادی قائل و آن را به عنوان روشنایی می بینند و همیشه سعی در پاسداشت و نگه داشتن حرمت این منابع دارند.
7414/ 6155خبرنگار:وحیده عسکری**انتشار دهنده: محمد عزیزپور
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.