سالار قاسمی روز پنجشنبه در نشتسی  اظهارداشت: از مجموع  ۶ ساحت این سند مهم ، ۵ ساحت آن درحوزه تربیتی و فقط یک ساحت آن علمی است.

وی خاطرنشان کرد: : ۱۲۰ برنامه سند تحول بنیادین در زیر مجموعه برنامه معاونت پرورشی قرار دار که لازم است به این حوزه مهم توجه کرد.

قاسمی  تصریح کرد: در سند تحول بنیادین سه اولویت که شامل ترویج و توسعه فرهنگ قرآن، نماز و عترت، ایجاد روحیه نشاط و امید و توسعه مهارت های ارتباطی و بین فردی در بین دانش آموزان می شود.

وی با اشاره به اینکه برنامه های شاخص حوزه پرورشی و فرهنگی با محوریت سند تحول بنیادین و بیانیه گام دوم انقلاب در مدارس البرز برنامه ریزی شده است، یادآورشد: دانش آموزان استان امسال سال تحصیلی خود را با اقامه نماز شکر شروع کردند و به پایان می رسانند.

مدیرکل آموزش و پرورش البرزادامه داد: توانمند سازی نیروی انسانی، اجرای برنامه های مناسبتی، ملی، انقلابی، مذهبی وامید بخش در طول سال تحصیلی و نگاه ویژه به اجرای برنامه های تربیتی در قالب بیانیه دوم انقلاب از جمله برنامه هایی است که حوزه آموزش و پرورش با جدیت دنبال می شود.

قاسمی با بیان اینکه بیانه گام دوم انقلاب در محور برتامه های تربیتی مدارس البرزقرار گرفته است، اضافه کرد: بیانیه گام دوم انقلاب مطالبه رهبر معظم انقلاب در حوزه تعلیم و تربیت است که باید برای تحقق آن از هیچ کوششی دریغ نشود.

وی عنوان کرد: مربیان در مدارس که ارتباط مستمر با دانش آموزان دارند رسالت خطیری درخصوص تحقق اهداف بیانیه گام دوم انقلاب بر عهده دارند.

استان البرز ۵۰۰ هزار دانش آموز دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.