به گزارش ایرنا، رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ساوجبلاغ در حاشیه این برنامه فرهنگی زیست محیطی که در اطراف روستای علیخان‌سلطانی بخش چهارباغ اجرا شد، گفت: یکی از اهداف این برنامه ترویج حفاظت از محیط زیست و نه به کیسه های پلاستیکی است.
بایرام محمودی بیان داشت: استفاده از ظروف و کیسه های قابل بازیافت در بخش عمده ای از کشورهای پیشرفته،تجربه خوبی برای اجرایی کردن آن در کشور ما است .
وی اظهار داشت: امروزه با اینکه همه نسبت به ماندگاری پلاستیک در طبیعت و تاثیرات جبران ناپذیر آن بر محیط زیست آگاهی دارند اما همچنان از کیسه های پلاستکی استفاده می شود ضمنآنکه در طبیعت رها می شوند.
معاون اداره حفاظت محیط زیست استان البرز نیز در حاشیه این مراسم گفت: همه ی ما به عنوان ساکنان زمین با تکیه بر این جمله که باید از خودمان شروع کنیم و منتظر اقدام مثبت از سوی دیگران نباشیم، می توانیم با تولید و مصرف کمتر پلاستیک و در صورت لزوم استفاده از پلاستیک های تجزیه پذیر گیاهی به عنوان جایگزینی برای ظروف و نایلکس های حاصل از مشتقات نفتی، به بهبود وضعیت محیط زیست و بهتر شدن حال زمین کمک کنیم.
حمیدرضا لشکری اظهار داشت: با وجود اینکه این گونه فعالیت ها در حمایت از محیط زیست نمادین است اما همراهی مردم در این نوع برنامه ها در دفاع از محیط زیست، نشان از اهمیت این بخش دارد.
وی افزود: هدف از اعمال نمادین این برنامه جمع آوری زباله و پسماند نیست بلکه با اجرای این گونه برنامه ها در تلاش هستیم که فرهنگ حفظ محیط زیست و توسعه پایدار را ترویج دهیم، که امید است با ترویج اینگونه فعالیت‌ها در حمایت از محیط زیست استان البرز و شهرستان ساوجبلاغ، گامی بلند در جهت ارتقا فرهنگ و بهبود وضعیت محیط زیست برداشته شود.
وی افزود: نکته بارز این مراسم این بود که یک مجموعه صنعتی به صورت خودجوش برای حفاظت از محیط زیست پای کار آمد.
در اجرای این برنامه فرهنگی زیست محیطی حدود 2 تن زباله دراطراف روستای علخان سلطانی توسط کارگران یک کارخانه جمع آوری شد.
9933/ 6155
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.