به گزارش ایرنا، روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان روز یکشنبه به نقل از حسن جانثاری اضافه کرد: نمی توان با قاطعیت گفت که در یک تا دو ماه آینده وضعیت موجودی داروی بیماران خاص مثل وضعیت فعلی است اما تمام هم و غم وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو تامین داروی این بیماران و داروهای اساسی و اصلی است.
مدیر نظارت بر امور داروی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: امروز وزارت بهداشت به جای واردات داروهایی که مصرف نکردن آن به سلامتی فرد آسیبی نمی زند مثل مکمل ها، قرص های ویتامینی و قرص های که مشابه داخلی دارند، واردات داروهای خاص و داروهای که مشابه داخلی ندارد را در درجه اول اهمیت قرار داده است.
جانثاری با بیان اینکه کمبودهای احتمالی بطور مرتب رصد می شود، افزود: با تماس دائم با سازمان غذا و دارو سعی می کنیم در اولین فرصت ممکن سهمیه استان را از طریق شرکت های پخش به داروخانه ها اعلام کنیم و در دسترس بیماران قرار دهیم.
جانثاری اضافه کرد: امروز نگرانی در حوزه سوء استفاده برخی از سودجویان و ایجاد بازار سیاه دارو نیست زیرا هیچگاه در اصفهان، بازاری مشابه ناصر خسرو نداشتیم.
وی با بیان اینکه در این ماه شاهد کمبود داروهایی بودیم، گفت: تعداد تماس‌های مردم در این چند ماه بیشتر به دلیل کمبود داروهای برند است که مشابه داخلی آن وجود دارد با این وجود اینگونه موارد نیز از سوی معاونت غذا و دارو پیگیری می شود.
وی خاطرنشان کرد: بزودی سامانه‌ای برای دستیابی به داروهای کمیاب راه اندازی می شود تا بیماران بتوانند به جای تماس با معاونت غذا و دارو با مراجعه و ثبت نام در این سامانه به محض موجودیت هر دارو به آنها از طریق پیامک و اینترنتی اطلاع رسانی شود.
مدیر نظارت بر امور داروی معاونت غذا و داروی اصفهان افزود: این سامانه با توجه به شرایط کنونی و پیش بینی شده برای آینده و احتمال کمبود دارو، راه اندازی می شود.
حدود 16 کارخانه تولید دارو، 60 شرکت توزیع دارو و بیش از 800 داروخانه در استان اصفهان فعال است.
د/3011 / 1339
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.