به گزارش ایرنا ، دفتر نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان روز چهارشنبه به نقل از آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد اضافه کرد: این پروژه باید متناسب با معماری ایرانی - اسلامی شهر اصفهان و بصورتی زیبا تکمیل و به بهره برداری کامل برسد.
وی که در دیدار مسئولان اجرایی پروژه مصلای بزرگ امام خمینی (ره) اصفهان سخن می گفت بر ضرورت برنامه ریزی صحیح در تکمیل این پروژه تاکید کرد و گفت: تکمیل این پروژه باید بگونه ای باشد که آیندگان به ساخت این مصلا اشکالی نگیرند و بصورت اصولی و متناسب با نیازهای امروز و آینده تکمیل شود.
امام جمعه اصفهان دریافت نظرات مختلف مهندسان و صاحب نظران طراحی و اجرای پروژه های بزرگ برای تکمیل این طرح را خواستار شد و گفت: عملیات تکمیلی مصلای امام خمینی (ره) اصفهان باید ضمن مدیریت هزینه ها با تدبیر و دور اندیشی لازم ادامه یابد.
وی با بیان اینکه فضای اطراف مصلا با کاشت درختان، زیبا می شود، گفت: با توجه به کمبود آب در اصفهان کاشت چمن در فضای سبز مصلا کار اشتباهی است زیرا کاشت چمن ضمن اینکه مصرف آب را بالا می برد در کاهش آلودگی هوا نیز موثر نیست.
عملیات اجرایی پروژه ساخت مصلای بزرگ کلانشهر اصفهان با هدف اقامه نماز جمعه و اجرای برنامه های فرهنگی و مذهبی در جنوب کلانشهر اصفهان و در جوار آرمستان تاریخی تخت پولاد از سال 1374 آغاز و مرحله نخست آن سال 1395 به بهره برداری رسید.
تاکنون برای این مجموعه حدود 60 میلیارد تومان هزینه شده است و برای تکمیل آن 120 میلیارد تومان دیگر نیاز است.

*** وجوب پرداخت زکات توسط مبلغان دینی تبیین شود***
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان همچنین در دیدار بازرس ویژه شورای زکات با اشاره به غفلت های انجام شده در زمینه زکات خواستار تبیین و تشریح وجوب پرداخت زکات برای مردم توسط مبلغان دینی متخصص شد.
آیت‌الله سید یوسف طباطبایی ‌نژاد اظهارکرد: زکات به نوعی مالیات حکومتی است که توسط حکومت جمع آوری می شود و محل مصرف آن فقط فقرا نیست و می توان آن را کارهای خداپسندانه از جمله ساخت پل، جاده و غیره استفاده کرد.
وی با بیان اینکه موضوع زکات امری حکومتی است گفت: مالیات اسلامی، به دست حکومت اسلامی دریافت می شود و به همین دلیل این موضوع بین علما و منبری ها مغفول مانده است.
امام جمعه اصفهان خاطرنشان کرد: صدا و سیما می تواند با تولیدات رادیویی و تلویزیونی نسبت به موضوع زکات اطلاع رسانی کند.
آیت الله طباطبایی نژاد با اشاره به اهمیت مسئله زکات در قرآن و روایات گفت: در قرآن کریم همواره زکات پس از نماز آمده و در روایت اسلامی جزء ارکان اسلام معرفی شده است و جایگاه نخست را در فروع دین دارد.
وی با بیان اینکه موضوع وجوب زکات باید به عنوان ادای تکلیف دینی تبیین شود ، افزود: در صورتی که خطبا و ائمه جمعه، عظمت و اهمیت زکات را بازگو کنند، مردم بیشتر در پرداخت زکات دقت می کنند.
بازرس ویژه شورای زکات نیز در ابتدای این جلسه با اشاره به کم کاری‌ ها و غفلت ‌های انجام شده درباره زکات گفت: قرار است اعضای شورای زکات استان‌ ها از جمله صدا و سیما، جهاد کشاورزی، شورای تبلیغات اسلامی و سایر اعضا با مأموریت ذاتی خود آشنا شوند.
وی افزود: شرح وظایف اعضا در شورای عالی زکات به تصویب رسیده و ابلاغ خواهد شد.
معروفی با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب از اقدام های انجام شده پیرامون مسئله زکات رضایت ندارند و این موضوع در پیام ایشان به اجلاس سراسری زکات در قم مشهود بود، گفت: امیدواریم، این واجب مغفول مانده، در راستای اقتصاد مقاومتی و فقرزدایی اجرایی شود.
گزارش ایرنا امسال جمع آوری 140 میلیارد ریال زکات در استان اصفهان پیش بینی شده است که براساس اعلام ستاد زکات استان اصفهان تا پایان آبان بیش از 80 درصد آن محقق شده است.
7150/ 2093 ** خبرنگار: علی نعمانی ** انتشاردهنده: اصغر دواتگر
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.