دکتر سید محمد امیری روز شنبه در گفت وگو با خبرگزاری ایرنا افزود: رشته‌های اعلام شده در سایت مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی دارای مجوز قانونی است.
وی با اشاره به مسائل اخیردرباره رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی در سال تحصیلی 97-96 اظهار کرد: در اختلاف ها، همیشه قانون و قانونمداری فصل‌الخطاب بوده و در این مورد نیز باید به قانون رجوع کرد.
وی خاطر‌نشان کرد: قانون تایید رشته‌های دانشگاه آزاد اسلامی مصوب 14/2/67 مجلس شورای اسلامی و همچنین آیین نامه اجرایی قانون مذکور مصوب 12/8/68 در هیات دولت، شیوه‌های کار و تسریع در روند این موضوع را مشخص کرده و با توجه به استعلام انجام شده از مجلس، قانون مذکور پا‌برجا و لازم الاجراست.
به گزارش ایرنا، هفته‌های گذشته خبرهایی مبنی بر حذف حدود 2 هزار و 900 رشته از دانشگاه آزاد منتشر شد که واکنش های بسیاری در میان مسئولان این دانشگاه و همچنین وزارت علوم و سازمان سنجش به همراه داشت.
از طرفی علی محمد نوریان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی، هفتم تیر با اشاره به مذاکره های این دانشگاه و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درباره 2 هزار و 900 رشته محل حذف شده در دفترچه آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد، تاکید کرد که بر اساس مصوبات مجلس و شورای عالی انقلاب فرهنگی و آئین نامه هیات دولت و آخرین مصوبات هیات 3 نفره پیش بینی شده در قانون، همه رشته های مصوب در قبل از اسفند 1394 ، قانونی و پایدار است.
نوریان اعلام کرد که بر این اساس در جلسات متعدد کمیته ویژه ارزیابی دانشگاه آزاد، 399 رشته محل را واجد استانداردهای لازم ندانسته و این رشته محل ها را به ظرفیت صفر رساندیم و بقیه آن یعنی دو هزار و 501 رشته محل در سایت دانشگاه azmoon.org قرار داده شد.
سازمان سنجش آموزش کشور نیز فردای آن روز یعنی پنجشنبه هشتم تیر در اطلاعیه ای، خبر منتشره مبنی بر رفع مشکل 2 هزار و 501 رشته محل کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد را تکذیب و اعلام کرد که نتیجه بازنگری ها در روزهای آینده توسط مرجع دارای صلاحیت اعلام می شود.

*** 6 میلیون دانش آموخته دانشگاه آزاد
رئیس دانشگاه آزاد استان اصفهان همچنین با اشاره به سوابق فعالیت دانشگاه آزاد در کشور گفت: تا کنون حدود 6 میلیون نفر دانش‌آموخته در مقاطع مختلف تحصیلی از دانشگاه آزاد اسلامی فارغ‌التحصیل شده‌اند.
امیری افزود: دانشگاه آزاد اسلامی بخش انکار‌ ناپذیری در آموزش عالی و حوزه‌های دانش، پژوهش و فناوری و فرهنگ این مرز‌ و بوم بوده و تضعیف آن به نفع هیچ فرد و نهادی نیست.
وی اظهار کرد: رئیس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی 2 سیاست جذب نخبگان کشور برای جلوگیری از خروج مغز‌ها و توسعه فعالیت‌های پژوهشی و فناورانه را از برنامه‌های اصلی این دانشگاه اعلام کرده که راه اجرایی شدن آن، جذب جوانان کشور در مقاطع تحصیلات تکمیلی و در اختیار قرار دادن امکانات آزمایشگاهی، کارگاهی و کتابخانه‌ای مجهز برای شکوفایی علم و دانش ایران است.
وی با اشاره به اشتغال حدود 70 هزار عضو هیات علمی تمام وقت، نیمه وقت و حق التدریس و حدود 300 هزار کارمند و کارگر در دانشگاه آزاد اسلامی، خواهان حمایت بیشتر دولت و مجلس از این دانشگاه شد.
حدود یکصد هزار دانشجو در 28 واحد دانشگاه آزاد اسلامی در استان اصفهان مشغول تحصیلند.
ت/3011 / 6022 خبرنگار: آسیه معینی - انتشار : عمادی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.