به گزارش  خبرگزاری خبرآنلاین، محدوده میدان استقلال به دلیل وجود کارگاه‌ها و کارخانجات زیاد اطراف آن در بسیاری از ساعات روز با بار ترافیکی شدید همراه است که برای رفع مشکل این میدان که یکی از ورودی‌های شهر اصفهان است احداث تقاطع غیر همسطح و مجموعه پل های میدان استقلال در دستور کار قرار گرفت.

میدان استقلال با ۶ ورودی از جمله خمینی شهر، دهنو، بزرگراه آزادگان، خیابان استقلال و خیابان امام خمینی(ره) یکی از بزرگترین میادین شهر اصفهان است که هر ساله زمینه ساز خطرات جانی و مالی زیادی است.

میدان استقلال که به جهت قرارداشتن درمسیر یکی از دانشگاه‌های معتبر اصفهان به میدان دانشگاه صنعتی نیز معروف است در طول سال همواره به علت عبور گردشگران، دانشجویان، ترانزیت سوخت از پالایشگاه و حمل مواد معدنی و سنگ به کارخانجات همواره از موقعیت استراتژیکی برخوردار بوده و سال ها بود که علاوه بر مشکلاتی که برای ساکنین محله‌های مختلف آن وجود داشت، محل تصادفات مرگبار بود به نحوی که در طول سال‌های متمادی افراد بسیاری در این مسیر جان خود را از دست می دادند.

میدان مذکور که از شمال غرب به شاهین شهر، محمود آباد و امین‌آباد، از جنوب غرب به خمینی شهر، ازشرق به اصفهان و از شمال به خیابان استقلال منتهی می شود در شمالی‌ترین نقطه اصفهان قرار دارد اما از امکانات مطلوب تردد و جاده‌ای بی‌بهره بود. این موضوع مسؤولان شهرداری اصفهان را بر آن داشت امکاناتی جهت طرح تردد ایمن شهروندان وهمچنین ایجاد فضایی باز و دلنشین در دروازه ورودی شهر اصفهان ایجاد کنند.

مهدی جمالی نژاد شهردار اصفهان در حاشیه بازدید از پروژه میدان استقلال اظهار کرد: میدان استقلال یکی از تقاطع‌های بزرگ حلقه چهارم ترافیکی شهر اصفهان و از مهم ترین پروژه های شهرداری محسوب می شود که در یک سال و نیم اخیر به اجرا درآمده است.

وی با اشاره به مشخصات این طرح بزرگ عمرانی در اصفهان، تصریح کرد: احداث تقاطع پنج سطحی میدان استقلال اصفهان شامل میدان با 3 پل در همسطح، دو پل موازی روگذر، پل قطارشهـری، پل زیرگذر، پل رمپ جهتی (چپگرد) است که مسیـر دسترسی به خیابان استقلال، بلوار امام خمینی، بلوار دانشگاه صنعتی اصفهـان، بزرگراه آزادگان و خیابان محمود آبادی را فراهم می آورد.

شهردار اصفهان با بیان اینکه ورودی شمال شهر اصفهان با اجرای تقاطع غیرهمسطح استقلال ساماندهی می شود، اضافه کرد: به دلیل قرارگیری دانشگاه صنعتی در شمال شهر این ورودی به نام درآیگاه علم و فناوری نامگذاری شده است.

وی با اشاره به اینکه برای اولین بار در کشور یک درآیگاه وزین با سبک معماری ایرانی اسلامی در کنار اجرای تقاطع غیر همسطح استقلال ساخته خواهد شد؛ ابراز امیدواری کرد: ابرپروژه استقلال همراه با طرح درآیگاه علم و فناوری ظرف مدت دو الی سه ماه آینده تکمیل و به طور کامل به بهره برداری برسد.

جمالی نژاد با اشاره به استفاده و بکارگیری تکنولوژی نوین در ساخت پل ششم میدان استقلال اظهار کرد: پل ششم میدان استقلال با بهره گیری از ظرفیت قرارگاه خاتم الانبیا انجام می شود که از حیث بکارگیری تکنولوژی ساخت و معماری پل منحصر بفرد است.
وی خاطرنشان کرد: ساماندهی و کاهش بار ترافیکی، کاهش آلودگی هوا و ایجاد دسترسی های مستقیم و ایمن با سرعت بالا در محل ورودی استراتژیک شهر اصفهان از جمله اهداف اجرای این طرح است.

شهردار اصفهان با بیان اینکه این درآیگاه به عنوان یک میدان بی نظیر و منحصر بفرد در کشور برای ورودی شهر اصفهان مطرح خواهد شد؛ تصریح کرد: در اطراف این میدان نورپردازی های زیبا، اَبنماها و فضاهای سبز مخصوص همراه با کاشت درختان زینتی پیش بینی شده است.

وی افزود: طبق طراحی های انجام شده 12 مناره در یک سو و 12 مناره در سوی دیگر ورودی میدان علم و فناوری نصب می شود که در حال حاضر اسکلت 4 مناره احداث شده است.

48

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 610465
  • منبع: khabaronline.ir
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.