به گزارش ایرنا، مهدی آهنین پنجه عصر دوشنبه در جلسه ستاد سرمایه گذاری قم در تالار امام جواد(ع) استانداری اظهار داشت: پروانه احداث 11.2 مگاوات برق خورشیدی نیز صادر شده که در حال احداث است.
وی افزود: هم اکنون پروانه بهره برداری از 203 مگاوات برق خورشیدی صادر و از متقاضیان سرمایه گذاری نیز ساخت 303 مگاوات نیروگاه انرژی تجدید پذیر درخواست شده که 100مگاوات آن بادی است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که در حال حاضر 581 مگاوات برق انرژی تجدید پذیر در کشور به بهره برداری رسیده است، افزود: 203 مگاوات آن خورشیدی، برق آبی کوچک، پیستوله و بازیافت است و 493 مگاوات نیز در حال احداث است.

** مدیر دفتر بازار برق شرکت توزیع نیروی برق قم نیز در این جلسه با اشاره به ضرورت تبدیل سیستم تولید برق کشور از تجدید ناپذیر به تجدید پذیر افزود: این مساله همواره مورد تاکید بوده اما امسال با توجه به کاهش نزولات آسمانی و کمبود آب برای نیروگاه های برق آبی، کشور دچار خاموشی شده و ضرورت بهره گیری از منابع خدادادی و پاک برای تولید برق بیش از هر زمان دیگری احساس می شود.
سید محمد ارجمند زاده با بیان این که امروز کشورهای جهان انرژی تجدید پذیر را جایگزین سوخت های فسیلی و حتی هسته ای نموده اند، گفت: برای تامین برق به عنوان یک زیر ساخت اساسی جامعه باید به سمت استفاده از انرژی های پاک حرکت کنیم.
وی با یادآوری این که مطابق برنامه ششم توسعه کشور باید 5 هزار مگاوات برق از طریق انرژی پاک تامین شود و اکنون تنها 10 درصد آن محقق شده است، افزود: هم اکنون در قم نیروگاه 2.7 مگاواتی برق آبی در مدار قرار دارد و 28.4 مگاوات نیروگاه های سی.اچ. بی و دی جی نیز در حال فعالیت است.
دومین نیروگاه خورشیدی کشور با ظرفیت تولید 500 مگاوات برق در کیلومتر 50 آزادراه قم - تهران و در زمینی به مساحت هزارمتر مربع در حال احداث است.
همچنین در این جلسه قرار داد احداث نیروگاه خورشیدی 30 مگاواتی در حد فاصل شهرک پردیسان و کهک بین استانداری قم و شرکت همکاری های بین المللی نورینکو جمهوری خلق چین منعقد و مقرر شد طرف چینی این طرح را تا حدود 6 ماه دیگر تکمیل و واگذار کند.
7403 / 1175
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.