به گزارش ایرنا، مهرداد غضنفری امرایی روز یکشنبه در پانزدهمین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در تالار امام رضا(ع) فرمانداری قم، افزود: 740 میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید باید تا آخر امسال در استان پرداخت شود تا این مساله به صورت صد درصد محقق شود.
وی اضافه کرد: افق ما باید این باشد که پرداخت تسهیلات از عدد پیش رو عبور کند که این مساله در گرو همکاری همه بانک های عامل است و پرونده واحدهای صنعتی و کشاورزی متقاضی دریافت تسهیلات نیز به این میزان در بانک ها موجود است.
وی ادامه داد: با وجود تمام مشکلاتی که وجود دارد، این تحقق گام مثبتی در راستای رونق تولید و اشتغال است و همه مدیران ذیربط باید با جدیت در این زمینه همکاری های لازم را داشته باشند.
غضنفری گفت: وعده هایی که بانک های عامل برای پرداخت تسهیلات به واحدهای صنعتی، کشاورزی و گردشگری می دهند باید در کوتاه ترین زمان ممکن محقق شود تا رتبه استان قم در پرداخت تسهیلات نسبت به سایر استان ها بهبود یابد.
روند پرداخت تسهیلات رونق تولید با هدف حمایت از واحدهای تولیدی و صنعتی از تیرماه سال گذشته آغاز شده است و همچنان ادامه دارد.
فرآیند ثبت نام مرحله جدید تسهیلات رونق تولید در قم پیرو دستورالعمل اردیبهشت ماه سال جاری وزیر صنعت، معدن وتجارت، همزمان با سراسر کشور به منظور تامین نقدینگی مورد نیاز واحدهای تولیدی و حفظ دستاوردهای بخش صنعت آغاز شد.
هم اکنون در قم 2 هزار و 390 واحد صنعتی دارای پرونده وجود دارد؛ همچنین 53 هزار و 800 تن در واحدهای صنعتی استان مشغول به فعالیت هستند.
وی بیان کرد: گاهی در استان قم سرمایه گذاری های خوبی صورت می گیرد، ولی ارقام آن در عملکرد استان و بانک ها لحاظ نمی شود که این مساله باید پیگیری شود تا همه سرمایه گذاری ها به طور شفاف در عملکرد استان گنجانده شود.

** مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی قم نیز در این جلسه به بدهی قبوض آب واحدهای صنعتی مستقر در شهرک صنعتی محمودآباد قم اشاره کرد و گفت: میزان بدهی واحدهای صنعتی این شهرک، 2 میلیارد و 700 میلیون ریال است که این واحدها 2 یا سه ماه فرصت دارند تا این میزان بدهی را تسویه نمایند.
امیر طیبی نژاد افزود: بدهی واحدها باید کاملا مشخص و ابلاغ شود و اگر واحدهای پرمصرف از دادن بدهی استنکاف کند، این شرکت درخواست قطع آب می نماید.
وی اضافه کرد: همچنین این شرکت 30 میلیارد ریال از محل نگهداری شهرک صنعتی محمودآباد از واحدهای مستقر در این شهرک طلب دارد.
شهرک صنعتی محمود آباد قم با مساحتی بالغ بر 700 هکتار در کیلومتر 18 آزادراه قم - تهران قرار گرفته و از خدمات زیربنایی مانند آب، برق، تلفن، گاز و راه های ارتباطی مناسب برای حضور صنایع مادر و تخصصی همچون صنعت خودروسازی، برخوردار است.
استان قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمود آباد، ثامن الائمه(ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.
در این جلسه که مسئولان حوزه های اقتصادی استان حضور داشتند در مورد تقسیط بدهی واحدهای صنعتی و همکاری بیشتر بانک های عامل در پرداخت تسهیلات بحث و تبادل نظر شد.
/2085/ 1175
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.