جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

واقعه غدیر در قم بازسازی شد

کد خبر: ۷۳۵۶۹۰
واقعه غدیر در قم بازسازی شد
به گزارش ایرنا، نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی در این آیین نمادین، با تاکید بر اهمیت غدیر به عنوان رکن اساسی اسلام گفت: ده ها استدلال وجود دارد که مراد پیامبر اسلام(ص) از اعلام امام علی(ع) به عنوان ولی، اعلام ولایت و امامت است نه دوست داشتن اهل بیت(ع).
حجت الاسلام والمسلمین مجتبی ذوالنوری، غدیر را سند ولایت امیرالمومنین(ع) و حقانیت شیعه دانست و گفت: تکلیف ما در قبال غدیر حفظ اهداف غدیر که همان پیاده سازی حدود الهی و حرکت در مسیر ولایت است، می باشد.
وی ادامه داد: خط مقابل غدیر، داعش و تکفیری ها هستند که مسلمانان را قتل عام می کنند و مسلمانان میانمار را به خاک وخون می کشند.
ذوالنوری، حرکت در مسیر ولایت را تبعیت از رهبری و خدمت به مردم ذکر کرد و گفت: ایران اسلامی الگوی مستضعفان عالم است و به عنوان ام القرای جهان اسلام وظیفه مسئولان رفع فقر و مشکلات معیشتی مردم است.
وی افزود: حل مشکلات و معیشت مردم وظیفه امروز مسئولان کشور است و هر کسی در راه خدمت مردم کوتاهی کند به طور قطع مورد خشم و غضب الهی قرار می گیرد.
وی اظهار داشت: خدمت به مردم حرکت در مسیر حل مشکل های مردم، تعالی فرهنگ اهل بیت(ع) در جامعه و ادامه خط اهل بیت(ع) و غدیر تا ظهور امام زمان(عج) زیر پرچم ولایت و پشت سر ولایت فقیه است.
در این آیین، از خروج حجاج از مکه تا اجتماع در محل غدیر خم و بخش هایی از خطبه پیامبر(ص) در انتخاب امام علی(ع) به ولایت و امامت امت اسلام به نمایش گذاشته شد.
فعالیت بازسازی واقعه عظیم غدیر از سال 1389 به ابتکار استان قم در کشور آغاز شد و این آیین امسال در بیش از 150 شهر کشور انجام می‌شود.
غدیرخم نام ناحیه ‌ای میان مکه و مدینه است که حضرت محمد(ص) پیامبر اسلام، در 18 ذی‌الحجه سال 10 هجری قمری، حضرت علی بن ابی طالب(ع) را به عنوان وصی، برادر و جانشین خود از طرف خدا اعلام کرد که سالروز این واقعه به عید غدیر شهرت دارد.
7404 / 1175 خبرنگار: محمد زمانی راد ** انتشار: رضا علیمحمدی
منبع:
irna.ir
انتهای پیام

دیدگاه شما