به گزارش روز پنجشنبه پایگاه اطلاع رسانی جامعه مدرسین در این بیانیه آمده است: حلول ماه مبارک رمضان و فرا رسیدن ایام نورانی و پربرکت میهمانی خدا را گرامی می‌داریم و امید داریم این ایام در ادامه بهره‌مندی‌های مؤمنین از شعبان المعظم، قلوب متضرع و ندبه‌خوان ملت ما را هر چه بیشتر با نور ایمان و معنویت روشن کند. جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در آستانه این ماه عزیز و با توجه به شرایط ویژه کشور، نکاتی را یادآور می‌شود.

بیانیه حاکیست: امروز جهان با آزمونی بزرگ دست و پنجه نرم می‌کند و دچار بلایی دردآور شده است؛ دردی بزرگ که مصایبش ضعف و ناتوانی انسان را آشکار می‌کند. بی‌شک در ماهی که تمام درهای رحمت گشوده می‌شود و الطاف خداوند زمینیان را در بر می‌گیرد، امید است تضرع و ندبه دردمندانه، بلایای مادی و جسمی را در کنار امراض روحی و قلبی برطرف کند. ماه مبارک رمضان ماه علاج دردها و فرصتی کم‌نظیر برای گذر از رنج‌ها و کسب فیوض مادی و معنوی است و چه زیبا حلاوت ذکر و مناجات این روزهای مردم (شعبان المعظم) در رمضان الکریم به ثمر می‌نشیند و قلب‌ها را برای مهمانی خدا آماده می‌کند.

در این بیانیه آمده است: در ایام تبلیغی امسال شرایط حضور مؤمنین در صفوف نمازها و استماع خطبه‌ها و منبرها فراهم نیست؛ اما امروز ابزارهای تبلیغ و ترویج دین و معنویت گسترش یافته و ابزارهای تسهیل‌کننده‌ای چون رایانه‌ها و ارتباطات اینترنتی و فضای مجازی، به‌خصوص صدا و سیما، در اختیار است. عالمان دین امروز می‌توانند با حضور آگاهانه در این فضاها نهایت استفاده را برای ترویج و تبلیغ مجازی معارف ناب اسلامی ببرند و تهدیدهای پنهان و آشکار فضای مجازی را با آموزه‌های عمیق و پرمغز بزدایند. بی‌شک گسترش فعالیت‌های مفید و سازنده و نیز تزریق محتوای مفید به فضای مجازی تهدیدها و آسیب‌های این عرصه را کاهش خواهد داد و آن را به فرصت تبدیل خواهد کرد.

بیانیه ادامه یافته است: مبارزه مؤمنانه و دینمدارانه با کرونا (توجه و تضرع به درگاه الهی) در کنار توجه به دستاوردهای علمی و رعایت دقیق دستورالعمل‌های بهداشتی، وجه متمایز مبارزه با کرونا در ایران اسلامی بوده است. خوشبختانه با مدیریت‌ها و هدایت‌های مسئولان، به‌ویژه رهنمودهای مقام معظم رهبری «مدظله العالی»، کشور ما توانسته است مدیریتی مناسب را در مواجهه با بیماری کرونا ارائه کند.

بیانیه حاکیست: همچنان سپاس‌گزار تمام خدمت‌گزاران عرصه مبارزه با این ویروس منحوس، کلیه جهادگران عرصه سلامت، پرسنل بیمارستان‌ها و کادر پزشکی و پرستاران که متحمل رنج‌های فراوان شده‌اند، هستیم و ضمن تجلیل ویژه از خدمات دانشجویان و طلاب جهادی برادر و خواهر و دیگر اقشار در بیمارستان‌ها و آرامستان‌ها، حضور آنان را در خط مقدم مبارزه با کرونا ارج می‌نهیم.

در این بیانیه آمده است: امیدواریم تمام مؤمنین و عزیزانی که در رزمایش بزرگ همدلی و مساوات یاریگر نیازمندان شده‌اند، این پویش بزرگ را در ایام ماه مبارک رمضان گسترش دهند و مساوات و مواسات را که صحنه‌ها و جلوه‌هایی از جامعه مهدوی را به نمایش گذاشته، عمق بخشند و در سبک زندگی مؤمنانه مردم ایران نهادینه کنند.

کرونا، ویروسی است که گستردگی شیوع آن بسیار وسیع و ازجمله راه‌های انتقال آن عطسه و سرفه و دست دادن و روبوسی است؛ پزشکان توصیه می‌کنند علاوه بر پرهیز از دست دادن و روبوسی و عدم حضور در مراکز عمومی، به هنگام عطسه حتما جلوی بینی خود را با دستمال بگیرند و یا برای مهار آن از آرنج خود استفاده کنند.

ویروس کرونا موسوم به « کووید ۱۹» اواسط ماه دسامبر (۲۴ آذر) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد؛ ابتدا از این بیماری به‌عنوان ذات‌الریه نام‌برده می‌شد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی‌ماه ۹۸) به‌صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا می‌توانند با شماره تلفن‌های ۳۶۶۲۰۰۲۳، ۳۶۶۲۰۹۹۹، ۳۶۷۰۶۰۳۰ و ۳۶۷۰۴۳۶۸ (با پیش‌شماره ۰۲۵) تماس بگیرند و یا برای کسب آخرین اخبار از دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.

همه ایرانیان می‌توانند با مراجعه به سامانه غربالگری الکترونیکی ویروس کرونا به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواسته‌شده، گام بلندی در ارتقای سلامت جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند./

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.