آیت الله علیرضا اعرافی روز شنبه درجلسه شورای اقامه نماز قم در سالن شیخ عبدالکریم حائری یزدی (ره) مرکز مدیریت حوزه های علمیه قم، اظهار داشت: مرکز مدیریت حوزه های علمیه، حوزه علمیه خواهران، دفتر تبلیغات اسلامی، سازمان تبلیغات اسلامی، اداره کل اوقاف و امور خیریه، استانداری، آموزش و پرورش، جامعه مدرسین، تولیت آستان مقدس حضرت معصومه (س) و دفتر رهبر معظم  انقلاب در قم از اعضای پیشنهادی این کارگروه هستند.

وی با بیان اینکه کارگروه فوق به صورت ماهیانه جلسه‌های خود را برگزار می‌کند، بیان داشت: درقم هیچ مسجد، مدرسه و مرکز عمومی نباید بدون امام جماعت و مبلغ باشد، و باید به عنوان یک کار جهادی به این موضوع نگاه شود.

مدیر حوزه های علمیه گفت: یکهزار کارمند در مراکز حوزوی وجود دارند، که ما می‌توانیم هفته‌ای دو یا سه روز به آنها مرخصی بدهیم تا در مراکز مختلف به عنوان امام جماعت فعالیت کنند.

اعرافی افزود: این کارگروه باید ظرف ۲ سال تمام مراکز قم را از امام جماعت بی‌نیاز کند.

وی دربخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه درآمایشی که برای قم تعریف کردیم، برای هر یکهزار تَن یک مسجد و سه وعده نماز جماعت پیش بینی شده‌است، افزود: یک مسجد استاندارد دارای ۲۰ ویژگی و شاخصه است، و باید در سند اقامه نماز قم کَف آن را برای این استان محقق کنیم.

وی یادآور شد: با توجه به جمعیت یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفری قم، وجود هزار و ۳۰۰ مسجد فعال با سه وعده نماز در شبانه روزی ضروری می باشد.

اعرافی همچنین اقامه نماز جماعت در مدارس استان را مورد تاکید قرار داد، و گفت: مدیریت حوزه‌های علمیه طرح امین را در سطح کشور انجام می‌دهد، و با ۴۰ دستگاه مختلف از جمله آموزش و پرورش تفاهم نامه‌ای را امضا کرده‌است.

وی با اشاره به اینکه یکی از برنامه‌های ستاد همکاری‌های حوزه و آموزش و پرورش اجرای طرح امین در مدارس است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۲۰۰ طرح امین در مدارس قم اجرا می‌شود، و باید به جایی برسیم که این طرح در استان فراگیر شود.

 آیت الله اعرافی گفت: درطرح یاد شده یک روحانی جوان و آموزش دیده با حضور در مدارس در خصوص پاسخگویی به شبهه‌ها و مسائل شرعی دانش آموزان اقدام‌ های لازم را انجام می‌دهد.

مدیر حوزه‌های کشور همچنین با اشاره به ضرورت تهیه یک سند راهبردی و برنامه پنج ساله نماز برای قم گفت: این سند باید برای سال ۹۹ تهیه شود تا تصویب نهایی آن صورت گیرد.

وی بیان کرد: درتدوین این سند باید به رهنمودهای رهبری، مزیت‌های قم و بخش های سخت افزاری و نرم افزاری توجه، و پیشرفت‌های که در رابطه با نماز در استان انجام می‌شود نیز با ذکر شاخص و عدد مشخص باشد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.