جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

حقابه های زیست‌محیطی در برنامه جامع مدیریت آب قم دیده شود

کد خبر: ۱۳۱۵۱۳۴
حقابه های زیست‌محیطی در برنامه جامع مدیریت آب قم دیده شود

سید رضا موسوی مشکینی یکشنبه‌شب در جلسه شورای حفاظت از منابع آب افزود: متأسفانه در سال‌های گذشته به دلیل قطع حقابه ها و خشک‌سالی‌های مستمر، شاهد گسترش کانون‌های گردوغبار در استان قم بوده‌ایم.

وی بروز گردوغبار و آلودگی هوا را ناشی از کم‌توجهی به مسائل زیست‌محیطی در تصمیم‌گیری‌های کلان دانست و گفت: باید تأمین حقابه زیست‌محیطی استان قم کاملا تعیین تکلیف شود تا در آینده با معضلات جدی در این حوزه مواجه نشویم.

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست قم بابیان اینکه بارندگی‌های ابتدای سال جاری یک اتفاق بود که نباید به آن دل‌خوش باشیم، خاطرنشان کرد: افت شدید سفره‌های آب زیرزمینی در استان و تهدید جدی خشک شدن دریاچه نمک، متأثر از مدیریت بخشی نگر منابع آبی در بالادست است.

وی در پایان تصریح کرد: درحالی‌که سازمان حفاظت محیط‌زیست در تأمین و توزیع آب هیچ نقشی ندارد، اما نسبت به معضل گردوغبار و مشکلات زیست‌محیطی به وجود آمده در تالاب‌ها باید پاسخگو باشد.

منبع:
irna.ir
انتهای پیام

دیدگاه شما