حمید یزدانی روز سه شنبه در جلسه تنظیم بازار قم اضافه کرد: از این طرح‌ها ،‌ ۸ طرح به صورت کامل آماده بهره برداری است.
وی  ادامه داد: ۱۰ طرح گردشگری دیگر نیز دردهه فجر امسال با اعتبار ۶۰ میلیارد تومان به بهره برداری خواهد رسید.
وی در ادامه با اشاره به روند جذب تسهیلات رونق تولید دربخش گردشگری گفت: از ابتدای شهریورماه ۵ پرونده به ارزش ۲۰ میلیارد تومان به بانکهای استان معرفی شده است.
یزدانی افزود: همچنین یک مورد پرونده انتقالی در بخش گردشگری از سال گذشته به میزان ۱۰ میلیارد تومان در دست جذب تسهیلات رونق تولید است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قم خاطرنشان کرد: روند پرداخت تسهیلات در بخش گردشگری در سامانه بهین یاب رونق تولید هنوز آغاز نشده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به احداث بازارچه های صنایع دستی عنوان کرد: ۸ مکان برای احداث بازارچه های محلی و صنایع دستی به شورای اسلامی شهر قم معرفی شده است.
یزدانی اضافه کرد: شورای شهر قم با گذشت بیش از یک ماه از معرفی این ۸ نقطه تصمیمی در واگذاری اراضی برای احداث بازارچه صنایع دستی نگرفته است.
وی اضافه کرد: عدم در اختیار قرار دادن زمین از سوی شورای اسلامی شهر قم و مسجد مقدس جمکران ۲ مشکل عمده در احداث بازارچه های صنایع دستی در استان است.
وی گفت: برای ساماندهی بازار کهنه و ایجاد بازارچه صنایع دستی طبق پیش بینیهای انجام شده ، ۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان از اعتبارات استانی و همین میزان نیز اعتبارات وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری باید به جریان بیفتد.
بازار کهنه قم با عمر بیش از ۶۰۰ سال دارای ظرفیت‌های فراوان برای جذب توریست و گردشگر است. بازار کهنه در دو سوی هسته اولیه شهر قم یعنی محله عربستان و لب چال قرار دارد.

۷۴۰۳/ ۶۱۳۳/

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.