عباس فراهانی روز دوشنبه درگفت‌وگو با خبرنگار ایرنا، افزود: برای تکمیل این محور ۵۵۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است، درحالی‌که امسال حدود ۲۵ میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافته است.

وی با اشاره به این‌که تاکنون ۱۸۰ میلیارد ریال برای محور قم- نیزار هزینه شده، ادامه داد: تاکنون ۴۰ درصد طرح حدود ۱۸ کیلومتر از مسیر قم- نیزار چهار خطه شده و ۲۲ کیلومتر دیگر باقی‌مانده است.

وی خاطرنشان کرد: چهار خطه کردن مسیر قم- نیزار از کیلومتر ۲۹ روستای قلعه چم تا حد فاصل کارخانه سیمان نیزار در کیلومتر ۳۳ انجام شده که به دلیل نبود اعتبار برای ایمن‌سازی مسیر، این چهار کیلومتر نیز به بهره‌برداری نرسیده است.

فراهانی  ادامه داد: اگر ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار برای این طرح تخصیص یابد، می‌توانیم ۹ کیلومتر دیگر از این مسیر را چهار خطه نماییم.

وی با بیان این‌که کمبود اعتبار و تورم بازار باعث شده این طرح نیمه‌تمام باقی بماند، گفت: اگر سالی ۵۰ میلیارد ریال نیز تخصیص یابد، با در نظر نگرفتن تورم، این طرح در ۱۰ سال آینده تکمیل می‌شود.

به گفته وی، با تکمیل این طرح، مسیر قم به دلیجان ۱۵ کیلومتر نزدیک می‌شود و خودروهایی که مقصدشان قم است، نیازی به عبور از سلفچگان نخواهند داشت و با توجه به وجود کارخانه‌هایی در نیزار و دلیجان و تردد خودروهای سنگین، تکمیل این مسیر باعث کاهش ترافیک محورهای سلفچگان و دلیجان نیز خواهد شد.

به گفته وی، حد فاصل سه‌راهی خلج آباد تا روستای چشمه‌علی و از روستای چشمه‌علی تا انتهای محور مسیر تفکیک نشده و این مساله عامل تصادفات زیاد و شدیدی است.

وی ادامه داد: با توجه به این‌که خطوط لوله نفت و گاز به‌صورت عرضی از این محور رد می‌شود و یکی از محورهای شریانی محسوب می‌شود که برای ارتقاء ایمنی باید بودجه کافی اختصاص یابد.

وی تاکید کرد: با توجه به این‌که خودروهایی که از استان‌های جنوبی به قم می‌آیند از این محور عبور می‌کنند، از مسئولان درخواست داریم در قانون بودجه ۹۹ فکری اساسی برای بودجه محور قم- نیزار نمایند.

طول آزادراه‌های قم ۲۱۳ کیلومتر، بزرگراه‌ها ۲۳۲ کیلومتر، راه‌های اصلی ۱۵۴ کیلومتر و فرعی و روستایی یک هزار و ۲۱۰ کیلومتر است.

/۲۰۸۵/  ۶۱۳۳/

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.