محمد قادری روز یکشنبه  درگفت و گو با خبرنگار ایرنا،‌ افزود: کانون‌های دانش‌آموزی، ‌دانشجویی، ‌طلاب و روستایی از جمله کانون‌های هلال‌احمر است که از آن‌ها برای توسعه آموزش‌های امدادی و به‌کارگیری از ظرفیت قشرهای مختلف در زمان حادثه به منظور امدادرسانی و همچنین کاهش خسارت‌ها استفاده می‌شود.

وی برگزاری مانورهای بزرگ امدادی را از جمله اقدام‌های مهم صورت گرفته در کانون‌های دانشجویی دانست و ادامه داد: تاکنون در دانشگاه‌های شهاب دانش،‌ پیام نور و دانشگاه آزاد واحد قم مانورهای بزرگ آموزشی با مشارکت دانشجویان و تیم‌های امدادی سازمان‌دهی شده در این دانشگاه‌ها برگزار شده است.

وی ، جوانان را پشتوانه قوی هلال‌احمر قم دانست و افزود: جوانان داوطلب، آموزش‌دیده و مردمی این جمعیت، درحوادث مختلف به خوبی نقش‌آفرینی می‌کنند و در کمترین زمان به یاری حادثه دیدگان می‌شتابند.

قادری، ادامه داد: باید دوره‌های آموزشی از مهدکودک‌ها آغاز و با تقویت این آموزش‌ها در مدارس،‌ از دستاورد این آموزش‌ها در دانشگاه‌ها استفاده کرد که این موضوع نیازمند برنامه‌ریزی بلندمدت است.

وی با اشاره به اثر گذاری دوره‌های آموزشی برای کاهش آسیب‌های ناشی از حوادث و بلایای طبیعی گفت: آموزش در رده سنی پایه به ویژه مهدکودک‌ها باید منسجم تر و به صورت بلندمدت برنامه‌ریزی شود که چنین آموزش‌هایی به طور قطع در کاهش خسارت‌های ناشی از حوادث طبیعی بسیار موثر خواهند بود.

کارشناس جوانان جمعیت هلال‌احمر قم، تاکید کرد: آموزش‌ها باید متناسب با رده سنی و به صورت کارشناسی باشد،‌ در غیر این صورت نه تنها هیچ‌گونه دستاوردی ندارد بلکه ممکن است آسیب‌هایی را نیز به همراه داشته باشد.

۲۲ هزار تن عضو فعال در جمعیت هلال‌احمر قم وجود دارد ضمن اینکه بالغ بر ۱۰۶ خانه هلال در سطح استان وجود دارد که در آن‌ها آموزش‌ها مختلف امدادی به مردم داده می‌شود.

 هلال‌احمر استان برای پنجمین سال متوالی در سال گذشته در حوزه جوانان به عنوان دستگاه برتر در غنی‌سازی اوقات فراغت انتخاب شد.

۷۴۰۴/ ۶۱۳۳/

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.