به گزارش ایرنا، محمود سیجانی روز یکشنبه در چهل و هفتمین جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید قم در تالار امام جواد(ع) استانداری اظهار داشت: در حال حاضر رقم پرداختی تنها دو یا سه بانک عامل در این سامانه ثبت شده و در صورت ثبت رقم بانک های دیگر انتظار می رود تا پایان سال جاری حدود هفت تا هشت هزار میلیارد ریال این تسهیلات پرداخت شود.
وی بیان داشت: هر چند تا خرداد ماه آینده و پایان سال مالی فرصت جذب و پرداخت وجود دارد، ولی سعی خواهیم کرد تا پایان سال جاری، کل تسهیلات پرداخت شود.
2 هزار و 394 واحد صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ در قم وجود دارد که از این تعداد 2 هزار و 256 واحد مربوط به صنایع کوچک، 75 واحد مربوط به صنایع متوسط و 63 واحد مربوط به صنایع بزرگ است؛ همچنین حدود 54 هزار تن در واحدهای صنعتی استان مشغول به کار هستند.
قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمود آباد، ثامن الائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.
وی همچنین با اشاره به تسهیلات پرداخت شده به واحدها در یک هفته گذشته افزود: در حوزه صنعت از مجموع 69 طرح و واحد معرفی شده به مبلغ 2 هزار و 60 میلیارد ریال، 120 میلیارد ریال آن توسط بانک های عامل پرداخت شده است.
وی اضافه کرد: از 189 پرونده معرفی شده به ارزش 270 میلیارد ریال به بانک ها برای دریافت تسهیلات در حوزه کشاورزی، 30 میلیارد ریال آن محقق شده است.
وی یادآور شد: در حوزه گردشگری نیز از 17 طرح معرفی شده، 2 مورد به مبلغ 18 میلیارد ریال پرداخت شده است.
سیجانی بیان کرد: در پرداخت مستقیم صورت گرفته بانک ها به واحدهای تولیدی صنعتی استان نیز‌ کل مبلغ تا جلسه گذشته ستاد تسهیل، 160 میلیارد ریال بود ولی با پیگیری های انجام شده از طریق معاون طرح و برنامه وزیر صنعت، معدن و تجارت، بالغ بر یک هزار و 800 میلیارد ریال به پرداخت های مستقیم استان اضافه شد.
7403 / 1175
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.