سعید آمده روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اقدام شهرداری قم برای نصب وسایل ورزشی در پارک ها و بوستان های این شهر افزود: بی اطلاعی از نحوه استفاده و تمرین با این تجهیزات ورزشی می تواند برای افراد، آسیب های جبران ناپذیری به همراه داشته باشد.
وی ادامه داد: تمرین یک علم است که برای افراد با سنین و شرایط مختلف می تواند نوع، میزان و تعداد آن در روز و یا هفته تغییر کند، به همین دلیل هر نوع تمرینی نمی تواند برای همه افراد مفید باشد بلکه برخی تمرین ها می تواند موجب آسیب به فرد شود.
رئیس هیات بدنسازی و پرورش اندام قم اظهار داشت: افرادی که از این دستگاه‌ها استفاده می‌کنند به صورت حرفه‌ای ورزش نمی‌کنند و روش استفاده از این دستگاه‌ها را نمی‌دانند و ممکن است استفاده از این دستگاه‌ها آن‌ها را به انواع بیماری‌ها و آسیب ها مبتلا کند، به همین دلیل نظارت بر نحوه استفاده از این دستگاه ها و ارائه آموزش در این زمینه ضروری است.
آمده با بیان این که در بوستان های دارای وسایل ورزشی باید از مربیان دوره دیده برای آموزش استفاده از این دستگاه ها استفاده شود گفت: هیات بدنسازی و پرورش اندام قم آمادگی تامین مربی مورد نیاز برای استقرار در پارک ها و آموزش های عمومی برای تمرین و استفاده از این دستگاه ها را دارد.
وی تاکید کرد: اگر چه نصب این دستگاه ها در عمومی کردن ورزش نقش بسزایی دارد ولی بیشتر دستگاه‌های ورزشی موجود در پارک‌ها به دلیل این که در آن‌ها به جنسیت متفاوت کاربران، جثه آن‌ها و آمادگی جسمانی پایه‌ای توجه نشده، برای همه افراد استاندارد نیست و نمی‌توان از آن‌ها بدون آموزش برای ارتقای آمادگی بدنی سود برد.
وی افزود: حتی دویدن و پیاده روی معمولی نیز اثرات متفاوتی بر افراد مختلف بر اساس سن، وزن و آناتومی بدن دارد به گونه ای که برخی افراد باید قبل از دویدن و پیاده روی ابتدا وزن خود را کاهش داده و سپس ورزش کنند که در غیر این صورت نه تنها وزن آنها کاهش پیدا نمی کند بلکه به زانوهای آنها نیز آسیب وارد می شود.
315 پارک محلی و بوستان در قم وجود دارد.
7404/ 1175
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.