دکتر عزیز حبیبی روز شنبه گفت: بر اساس گزارش ارائه شده توسط پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) پایگاه شاخص‌های اساسی علم (ESI)متعلق به شرکت کلاریویت آنالتیکس (ISI) آخرین فهرست موسسات یک درصد برتر دنیا که بیشترین تعداد استنادها در ۱۰ سال گذشته دریافت کرده‌اند، را منتشر و بطور مداوم به‌ روزرسانی می‌کند.
وی با بیان اینکه این دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی در سطح دنیا از لحاظ تعداد استنادهای دریافتی در مجموع موسسات یک درصد برتر قرار گرفته‌اند، گفت: بر این اساس برای انتخاب موثرترین دانشگاه‌ها، تمام دانشگاه‌ها و موسسات تحقیقاتی دنیا بر حسب میزان اثرگذاری آنها مشخص و مرتب‌سازی شده و در گام بعد یک درصد برتر آنها که دارای بیشترین میزان اثرگذاری بوده‌اند انتخاب و معرفی می‌شوند.
او اظهارداشت: در آخرین بروز رسانی انجام شده در آذر ۱۳۹۸ تعداد ۶۵ دانشگاه و موسسه تحقیقاتی از کشور جمهوری اسلامی ایران در میان یک درصد دانشگاه‌های برتر جهان که دارای بیشترین میزان اثرگذاری بوده‌اند، مشاهده می‌شود.

وی تشریح‌کرد: در بین دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور ۲۷ دانشگاه جامع، ۲۲ دانشگاه علوم پزشکی، ۱۱ دانشگاه صنعتی و پنج مرکز تحقیقاتی در جمع موثرترین‌های دنیا قرار گرفتند و دانشگاه محقق اردبیلی جزو یکی از ۲۷ دانشگاه جامع می‌باشد که در زمره دانشگاه‌های پر استناد یک درصد جهان قرار گرفته است.
او اظهارامیدواری کرد با توجه به برنامه‌ریزی هدفمند دانشگاه در ارتقای کیفی تولیدات پژوهشی و توجه ویژه به مرجعیت علمی مورد اشاره رهبر معظم انقلاب، برنامه‌ریزی مدونی در افزایش استنادات تولیدات علمی توسط حوزه پژوهش دانشگاه انجام و نقش دانشگاه محقق اردبیلی در عرصه علمی جهانی ارتقا یابد.

دانشگاه محقق اردبیلی در سال ۱۳۵۷ با نام آموزشکده کشاورزی و با پذیرش ۳۸ دانشجو در رشته کشاورزی عمومی فعالیت آموزشی خود را آغاز کرد و در حال حاضر در ۲۰۱ رشته تحصیلی در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در حدود ۱۱ هزار دانشجو دارد که در ۱۱ دانشکده مشغول تحصیل هستند. 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.