حبیب ابراهیم پور روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: جلوگیری از تبخیر آب، کاهش چشمگیر مصرف آب، جلوگیری از بیماری های درختان و محصولات باغی، تولید محصول یکدست و صادراتی و نیاز کمتر به دخالت نیروی انسانی در آبیاری از مزایای این طرح محسوب می شود.
وی اظهار داشت: متعاقب بازدید و ارزیابی کارشناس وزارت جهاد کشاورزی از اختراع مذکور، مقرر شد با همکاری پارک علم و فناوری و جهاد کشاورزی اردبیل این طرح به زودی در سطح استان عملیاتی شود.
رییس پارک علم و فناوری استان اردبیل گفت: 16 هسته فناور در مرکز رشد تخصصی کشاورزی استان اردبیل فعالیت می کند و با ایجاد چهار هسته فناور دیگر هم موافقت شده است.
ابراهیم پور با بیان اینکه شرکت های دانش بنیان مستقر در این پارک در راستای توسعه فعالیت های خود و رقابت در بازارهای جهانی صادرات محور می شوند، گفت: برخی از این شرکت‌ ها توانستند به مرحله صادرات محصول دست یابند و نیاز است این شرکت ها بیش از این در بازارهای جهانی حضور داشته باشند.
وی اضافه کرد: کیفی ‌سازی تولیدات و داشتن ارتباطی تنگاتنگ با بازارهای جهانی نیازمند در دستور کار قرار گرفتن 2 اصل مهم تجاری ‌سازی و انبوه تولید در شرکت ‌های دانش‌ بنیان است.
پارک های علم و فناوری به عنوان یکی از مهم ترین ساختارهای موثر در اقتصاد دانش بنیان و محیطی مناسب برای استقرار ، توسعه و شکوفایی موسسات و شرکت های دانش بنیان هستند که در تعامل سازنده با یکدیگر و با دانشگاه ها و سایر موسسه های پژوهشی به فعالیت های فناوری اشتغال دارند و هدف اصلی آن بعنوان یک نهاد فناورانه افزایش ثروت در جامعه از طریق ایجاد و توسعه فعالیت موسسه های متکی بر فناوری است.
7110/ 1257
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.