به گزارش ایرنا ، ابوالفضل کبیری روز شنبه در کارگاه آموزشی مسئولان و پرسنل مراکز اقامتی بهبود و بازتوانی معتادان استان اردبیل در خلخال افزود: این افراد در سال گذشته از مجموع پنج هزار معتاد بستری شده در 10 کمپ ترک اعتیاد مرکز و شهرستان های این استان موفق به ترک اعتیاد شدند.
وی با بیان اینکه اعتیاد نوعی بیماری ناشی از عدم آگاهی از عوارض سوءاستفاده از مواد افیونی است، اظهار داشت: باورهای غلط افراد ، رهایی از مشکلات با روی آوردن به مواد مخدر ، مشکلات روحی و روانی ، درگیری های خانوادگی و آلوده شدن توسط افراد آلوده از جمله عوامل گرفتار شدن افراد در دام اعتیاد است.
او همچنین به رایگان شدن هزینه های آب ، برق و گاز کمپ های ترک اعتیاد شهرستان اردبیل به همت فرمانداری اشاره کرد و اظهار امیدواری کرد این کار به همت سایر فرمانداری های استان در تشویق کمپ های ترک اعتیاد شهرستان ها صورت بگیرد.
کبیری از کسب رتبه برتر کمپ ترک اعتیاد نور امید خلخال در بین کمپ های ترک اعتیاد استان اردبیل در سال جاری خبر داد و گفت: با استفاده از الگوهای رفتاری بکار گرفته شده در این مرکز بازتوانی و بهبود معتادان سطح خدمات ارائه شده به معتادان در حال بهبود سایر کمپ های استان را ارتقا می دهیم.
او گفت: امسال 250 معتاد در کمپ ترک اعتیاد خلخال بستری و تحت درمان قرار گرفتند که 115 نفر از این تعداد با حکم دادستانی وارد این مرکز شده و 135 نفر نیز خود معرف هستند.
وی با بیان اینکه 50 درصد از هزینه های درمان و بهبود و بستری معتادان بی بضاعت از سوی بهزیستی تامین شده و در اختیار کمپ های ترک اعتیاد قرار می گیرد، گفت: خانواده های معتادان نیازمند مالی بمدت 6 ماه تحت حمایت های مالی بهزیستی قرار می گیرند.
کبیری اظهار داشت: در سال جاری سه میلیارد و 800 میلیون ریال تسهیلات با کارمزد چهار درصد به 18 نفر از معتادین بهبود یافته خلخال از سوی بهزیستی این شهرستان پرداخت شد.
وی با بیان اینکه تنها سه درصد از کار درمان معتادان در حال ترک و بهبود کمپ ها فیزیکی و 37 درصد روحی و روانی است، گفت: اعزام معتادان متجاهر و دستگیر شده با جمع افراد در حال بهبود و نگهداری معتادان بیش از ظرفیت کمپ آرامش افراد در حال بهبود را بر هم زده و نتیجه مطلوبی به دنبال نخواهد داشت.
فریدون بابایی ، فرماندار خلخال نیز در این جلسه با بیان اینکه اعتیاد ریشه بسیاری از آسیب های اجتماعی است، گفت: احساس مسئولیت در قبال بهبود یافتگان و تلاش برای اشتغال این افراد همراه با تغییر نگرش جامعه به معتادان بهبود یافته مانع از بازگشت دوباره نجات یافتگان از مواد افیونی به سمت مواد مخدر خواهد شد.
اردبیل از لحاظ اعتیاد به مواد مخدر رتبه 31 استان های کشور را دارد که از استان ‌های سفید محسوب می ‌شود.
استان اردبیل در مقایسه با دیگر مناطق کشور از نظر شیوع اعتیاد و قاچاق مواد مخدر در وضعیت سفید قرار دارد. تعداد دقیق معتادان در استان مشخص نیست اما تخمین زده می شود سه درصد جمعیت استان به نوعی با مشکلات مواد مخدر درگیر باشند.
7119/6018
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.