یادگار امام با تأکید بر اینکه هرچه بیشتر با قرآن ارتباط داشته باشیم سعادت ما بیشتر است، گفت: بسیار به جا است که ما جشنواره ای با موضوع «شعر قرآنی» برنامه ریزی و شعر قرآنی را تشویق کنیم.

به گزارش خبرنگار جماران، حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی شب گذشته در مراسم اختتامیه مسابقات قرآنی اذان و تفسیر کارکنان بانک صادرات که در حرم مطهر امام راحل برگزار شد، با اشاره به آیاتی از قرآن کریم، گفت: در قرآن انسان یک موجود سرکش معرفی شده که اگر به تفاسیر نگاه کنیم، چندان درک درستی هم از وضعیت خودش ندارد. اگر یک خوبی به انسان برسد، آن را به کسی نمی دهد و اگر بدی به او برسد داد و فریاد می کند. 

یادگار امام ادامه داد: از طرف دیگر در قرآن آمده که خداوند می فرماید ما خوبی ها و بدی ها را به انسان گفتیم و هم «فجور» و هم «تقوا» را به او الهام کردیم. یعنی در درون ما یک میل همیشگی به سوی سعادت است که آن فطرت آدمی است و نیز کشش به سوی نابخردی و شقاوت وجود دارد.

وی یادآور شد: همین انسان محور امانت است. در قرآن برای انسانی که بار امانت را پذیرفت صفت «ظلوما جهولا» آمده است. یعنی نادان بود که این امانت را قبول کرد. البته عرفا، که جلوه آن در حضرت امام است، تعریف دیگری هم برای این آیه دارند. آنها می گویند این تعریف بدان معناست که او «ظلوما علی نفسه و جهولا به(هرکسی) غیر خدا» است.

یادگار امام در ادامه سخنان خود با تأکید بر لزوم بهره گیری از قرآن، یکی از بهترین انواع بهره گرفتن از قرآن را نهج البلاغه دانست و گفت: شما تقریبا هیچ بندی از نهج البلاغه نمی بینید مگر اینکه ترجمه امیرالمؤمنین(ع) از یک آیه قرآن و یا روایت پیامبر(ص) است. 

سید حسن خمینی در بخش پایانی سخنان خود گفت: بسیار به جا است که ما جشنواره ای با موضوع «شعر قرآنی» برنامه ریزی و شعر قرآنی را تشویق کنیم. همان مطلب را به زبان خودمان بگوییم. اگر این جلسه پایه گذار این بشود که مجموعه شاعرانی که «درد دین» و علاقه دارند یک جشنواره سالانه قرآنی شکل دهند، به نظر من می تواند زمینه یک کار بزرگ شود.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
4 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.