رضا حسینی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در رابطه با نحوه اخذ مالیات از کارت های الکترونیکی مرزنشینان، بیان کرد: مرزنشینانی که میزان درآمد سالانه آنان از طریق این سیستم کمتر از 216 میلیون ریال باشد، شامل پرداخت مالیات نمی شوند.
وی همچنین به دارندگان کارت های پیله وری مرزنشینان هشدار داد که در صورت واگذاری کارت های خود به سایر افراد، در محاسبه مالیات کارت های خود حساس باشند زیرا در برخی مواقع افرادی سودجو از این کارت ها سوء استفاده می کنند و دارندگان کارت مالیات های سنگین را متحمل می شوند.
وی همچنین با اذعان به اینکه تصویب قانون افزایش عوارض خروج از کشور و ادغام بازارچه های مرزی با گمرکات باعث نگرانی مرزنشینان شده است، افزود: در تصویب قانون افزایش عوارض خروج از کشور برخی مسائل معیشتی و اجتماعی مرزنشینان پیش بینی نشده بود و این موضوع هم اکنون در مجلس شورای اسلامی در حال اصلاح به نفع مرزنشینان است.
وی ادامه داد: مرزنشینان نباید نگران ادغام بازارچه های مرزی با گمرکات باشند زیرا سیاست دولت در این راستا بهبود وضعیت معیشتی مرزنشینان است و به همین منظور دولت برای هر نفر هفت میلیون ریال و حداکثر برای چهار نفر از هر خانوار، معافیت گمرکی اجرا می کند تا به تجارت خرد مرزنشینان آسیبی نرسد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار آذربایجان غربی اضافه کرد که انتظار می رود تمامی کوله بران از معافیت مالیاتی بهره مند شوند.
به گزارش ایرنا اکنون که بیش از یک ماه از اجرای این طرح می گذرد، مرزنشینان با نگرانی هایی چون بازار سیاه کارت های الکترونیکی، تاخیر در ترخیص، ممنوعیت توکیل کارت ها، مالیات بر درآمد و پایین بودن میزان تخفیف روبرو هستند و رفع این نگرانی ها در افزایش تجارت مرزی آنان تاثیرگذار خواهد بود.
3214/3072
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.