جعفر صادق اسکندری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه 10 فقره از این تعداد در زمان حاضر فعال بوده و مابقی واحدها غیرفعال است، افزود: رونق بخش معدن و به ویژه معادن سنگ های تزئینی در دستور کار قرار دارد.
وی میزان ذخایر قطعی معدنی گرانیت در این استان را حدود چهار میلیون و 407 هزار تن عنوان کرد و ادامه داد: معادن گرانیت این استان از لحاظ رنگ بندی متفاوت بوده و در رنگ های سبز، مشکی، طلایی، طوسی و غیره استخراج می شود.
وی اضافه کرد: میزان تولید سنگ گرانیت تزئینی این استان طی سال گذشته 26 هزار و 822 تن بوده و بخش قابل توجهی از نیاز بازار داخلی را تامین کرده است.
وی همچنین به صادرات گرانیت آذربایجان غربی به کشورهای خارجی از جمله چین، ترکیه و جمهوری آذربایجان نیز اشاره کرد و ادامه داد: بیشتر معادن گرانیت این استان در شهرستان های شاهین دژ (هفت فقره) و ارومیه (چهار فقره) واقع شده است.
به گزارش ایرنا بخش معدن و صنایع پایین دستی آن محور توسعه آذربایجان غربی به شمار می رود و اما معاون سنگ این استان با مشکلات عدیده ای چون خام فروشی و نبود بازار مواجه است.
اعطای تسهیلات با بهره بانکی پایین جهت سرمایه در گردش و همچنین نوسازی ماشین آلات معدنی برای بهبود عملکرد معادن این استان ضروری است.
آذربایجان غربی از وضعیت مناسبی در زمینه ذخایر معدنی برخوردار است اما هنوز تا بهره برداری مطلوب از ظرفیت های بخش معدن و صنایع معدنی راهی طولانی در پیش دارد.
محدوده آذربایجان غربی تحت پوشش سه زون از زون های بیست گانه اکتشاف سیستماتیک کشور شامل ' اشنویه – خوی'، 'مریوان – مهاباد' و شاهین دژ – ماهنشان' قرار گرفته است.
3072/6009
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.