سیدهادی بهادری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به کشت چغندرقند در 40 هزار هکتار در اراضی این حوضه آبریز، اظهار کرد: وزارت جهاد کشاورزی باید سیاست های اصلاحی در این رابطه به کار بگیرد.
وی با اشاره به کشت پسته، زعفران و پرورش کرم ابریشم در باغ های توت استان های مرکزی کشور، بیان کرد: با فعالیت های ترویجی می توان به اصلاح الگوی کشت دست یافت.
وی با ارائه راهکاری برای جلوگیری از کشت چغندرقند و سیب در ارومیه، گفت: مدیران جهاد کشاورزی می توانند طی یک برنامه ریزی ساده مانع از فروش ریشه های درخت سیب و بذر چغندرقند شوند و گیاه یا درختان جایگزین معرفی کنند.
نماینده لیست امید از سایر نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی نیز خواست تا در بحث احیای دریاچه ارومیه با دولت تدبیر و امید همدل و همراه باشند.
به گزارش ایرنا دریاچه ارومیه در قالب طرح احیای دریاچه ارومیه قرار است ظرف مدت 10 سال به تراز اکولوژیک خود برسد و یکی از مهمترین مصوبه های این ستاد کاهش 40 درصدی مصرف آب کشاورزی در حوضه آبریز این دریاچه است.
دریاچه ارومیه بزرگترین آبگیر دائمی در شمال غرب فلات ایران ‌است؛ این دریاچه از اواسط دهه 1380 شمسی شروع به خشک شدن کرد و بنا بر آمار بین المللی تا سال 2015 میلادی در حدود 80 درصد از مساحت آن خشک شد.
3214 /3072
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.