به گزارش ایرنا، پس از ابلاغ سیاست های کلی حوزه سلامت در فروردین سال 93 شمسی از سوی رهبر معظم انقلاب، طرح تحول سلامت به عنوان یکی از نخستین طرح های زیربنایی دولت یازدهم در اردیبهشت همان سال کلید خورد و فصل نوینی در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی آغاز شد.
با اجرای بندهای مختلف این طرح در کل کشور، آذربایجان غربی نیز از موهبت های اجرای طرح تحول سلامت به خوبی بهره مند شد و مردم این استان دریافت خدمات نوین، کم هزینه و کم دردسر را لمس کردند.
دریافت هزینه های بسیار کمتر در ازای خدمات بستری و سرپایی در بیمارستان ها و مراکز درمانی دولتی، الزام مراکز درمانی به ارائه تمام خدمات دارویی و بالینی به بیماران در داخل مرکز، بهبود وضعیت هتلینگ بیمارستان ها، توسعه خدمات بهداشتی در حاشیه شهرها و سکونت گاه های غیررسمی و حضور پزشکان متخصص در مناطق و شهرستان های محروم از جمله بخش های مهم طرح تحول سلامت به شمار می رود که در سه سال گذشته به اجرا درآمده است.
حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که در این مدت متولی اصلی حوزه سلامت در کشور بوده، در سفر روز گذشته /شنبه/ خود به آذربایجان غربی آمارهای بسیار خوب و امیدآفرینی را در خصوص این بخش ارائه کرد و گفت: اکنون 6 هزار و 500 طرح بهداشتی و درمانی در جای جای ایران در حال اجراست و 60 درصد از آنها تا پایان دولت یازدهم به بهره برداری می رسد.
وی افزود: سلامت جسمانی یکی از وعده های دکتر روحانی به مردم بود که با اجرای طرح های مختلف بهداشتی و درمانی و طرح تحول سلامت به بار نشسته است.
وی بیان کرد: بیشتر طرح های قابل افتتاح در این دولت در محروم ترین مناطق کشور اجرا شده و این مهم نشان از توجه دولت تدبیر و امید به مناطق کمتر توسعه یافته دارد.
وی با تاکید بر اینکه دولت یازدهم در عرصه بهداشت و درمان از شعار پرهیز و به مردم ایران صادقانه خدمت کرد، ادامه داد: دولت روحانی در بدترین شرایط اقصادی روی کارآمد و توانست 11 میلیون نفر را بیمه کند.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اضافه کرد: دولت تدبیر و امید در عرصه بهداشت و درمان سنگ تمام گذاشته و به صورت جهادی وارد عمل شده است و مردم نیز در تمامی نظرسنجی ها از خدمات ارائه شده از سوی دولت روحانی به ویژه در این بخش راضی هستند.
قاضی زاده هاشمی با اعلام اینکه هزینه های درمانی در دولت روحانی کاهش چشمگیری داشت، اظهار کرد: سیاست های دولت یازدهم در حوزه بهداشت و درمان رسیدن به استانداردهای بالای بین المللی بوده و این امر توجه جدی دولت های آتی به سیاست های کلان را می طلبد.
عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به خدمات کم نظیر دولت یازدهم در حوزه سلامت در کشور گفت: دولت تدبیر و امید در بیشتر زمینه ها موفقیت های خوبی به دست آورده ولی در بخش بهداشت و درمان موفقیت دولت دکتر روحانی بیشتر بوده و این موفقیت مورد تائید مردم است.
محمدقسیم عثمانی با اشاره به برخی گفته ها در تبلیغات انتخاباتی این دوره از انتخابات ریاست جمهوری افزود: عده ای از اخلاق دم می زنند ولی در خصوص موفقیت دولت در بخش سلامت حرفی به زبان نمی آورند و این همه موفقیت دولت در بخش بهداشت و درمان کشور را نادیده می گیرند.
وی تاکید کرد: خدمات دولت یازدهم در بخش سلامت قابل مقایسه با هیچ یک از دولت های پیشین نیست و حتی شهرهای محرومی نظیر بوکان نیز به وفور از مزیت های اجرای طرح تحول سلامت بهره برده است.
نماینده مردم بوکان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به 2.5 برابر شدن تعداد تخت های بیمارستانی این شهرستان در سه سال گذشته اضافه کرد: این تعداد از 97 تخت به حدود 250 تخت رسیده است.
وی اظهار کرد: در گذشته به ازای هر یکهزار و 400 نفر در شهرستان بوکان، یک تخت برای بیماران وجود داشت که با افتتاح طرح توسعه بیمارستان شهرستان برای هر یکهزار نفر یک تخت آماده شده است و شاخص تخت های بیمارستانی در این شهرستان به استاندارد کشوری می رسد.
مسئولان استانی نیز آمارهای قابل توجهی را در خصوص توسعه بخش سلامت در آذربایجان غربی بیان می کنند که نشان می دهد علاوه بر موفقیت در کل کشور، طرح تحول سلامت در برش استانی نیز بسیار موفق بوده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی در جریان سفر روز گذشته وزیر بهداشت به استان با ارائه گزارشی از فعالیت های مجموعه تحت مدیریت خود گفت: در این استان عملیات اجرایی 533 طرح بهداشتی و درمانی آغاز و 250 طرح از این تعداد به پیمانکار واگذار شده است.
جواد آقازاده افزود: از مجموع طرح های بهداشتی به اجرا در آمده در استان، 51 طرح تا پایان دولت یازدهم افتتاح می شود و بقیه در مرحله پیمان سپاری است.
وی با بیان اینکه بیمارستان آیت الله خویی ارومیه از پیشرفت 76 درصدی برخوردار است، اظهار کرد: 2 بیمارستان دیگر شامل بیمارستان 216 تخت خوی و بیمارستان تکاب در حال احداث است که در حال حاضر 85 درصد پیشرفت دارد و به زودی به فضاهای بیمارستانی استان افزوده می شود.
وی اظهار کرد: با اجرای طرح تحول سلامت میزان پرداختی هزینه ها از جیب مردم از 30 درصد به کمتر از 10 درصد رسیده و این یکی از مهمترین خدمات دولت در بخش سلامت است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی نیز در این خصوص گفت: با اجرای طرح تحول سلامت، 450 هزار حاشیه نشین در استان خدمات بهداشتی دریافت می کنند.
ابراهیم حسنی افزود: با اجرای طرح های زیرمجموعه طرح تحول سلامت، 2 هزار فرصت شغلی در آذربایجان غربی ایجاد شده است.
وی اضافه کرد: 2 هزار و 450 میلیارد ریال بودجه برای توسعه بیمارستان ها در قالب طرح تحول سلامت در استان تخصیص یافته و همچنین 390 میلیارد ریال برای نوسازی تجهیزات پزشکی تخصیص داده شده و بیش از 50 درصد تخت های بیمارستانی و تجهیزات پزشکی نوسازی شده است.
به گزارش ایرنا، با تداوم این روند و مدیریت تحول آفرین در حوزه سلامت کشور، زمینه رضایت بیشتر شهروندان به ویژه مردم مناطق محروم از این خدمات فراهم شده و به فرموده مقام معظم رهبری در خصوص ' نداشتن آلام دیگری برای بیمار جز درد بیماری ' و همراهان آنان در مراکز درمانی جامه عمل پوشانده می شود.
8137/3072 ** گزارش از: سیده فاطمه سجادی ** انتشار دهنده: علیرضا فولادی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.