به گزارش ایرنا سرهنگ مصطفی نوروزی روز یکشنبه در اولین همایش پی جویی موثر و کارآمد جرائم سایبری که در سالن امام علی ارومیه برگزار شد، افزود: آذربایجان غربی در جرائم سایبری در رتبه 10 کشور قرار دارد و عوامل انتظامی، دستگاه قضایی و رسانه های استان بیشترین تاثیر را در کاهش جرائم داشته اند.
وی با تاکید بر اینکه 22 درصد کشفیات جرائم سایبری در این استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش یافته، ادامه داد: بیشترین جرائم سایبری را برداشت غیرمجاز بانکی، مزاحمت اینترنتی و کلاهبرداری تشکیل می دهد.
وی گفت: برای برقراری این امنیت در جامعه زحمت های زیادی از طرف عوامل انتظامی و امنیتی و قضایی کشیده می شود و در این راه شهدای زیادی نیز تقدیم شده است.
رییس اداره اجتماعی پلیس فتای ناجا افزود: همه دستگاه ها و نهادهای ذیربط باید کمک کنند تا این جرائم به حداقل برسد.
وی همچنین با اشاره به پیگیری های پلیس فتا و قضایی در رابطه با رمز یکبار مصرف کارت های بانکی، اظهار داشت: تمامی بانک ها طی سال آینده باید طرح صدور رمز یکبار مصرف را اجرایی کنند و اگر بانکی در این رابطه اجرا نکند و جرمی اتفاق افتاد، بانک مقصر است و باید هزینه را پرداخت کند.
رییس اداره اجتماعی پلیس فتای ناجا همچنین نسبت به فعالیت سایت های قمار بازی و شرط بندی هشدار داد و گفت: گردش مالی پرونده های قمار بازی یک هزار و 400 میلیارد ریال است.
سرهنگ نوروزی افزود: افرادی که سایت های قمار بازی را مدیریت یا طراحی کرده یا قمار می کنند به شدت مورد برخورد قانونی قرار می گیرند و یک عظم جهادی و همگانی برای جمع آوری این سایت ها نیاز است.
رییس پلیس فتای آذربایجان غربی نیز در این مراسم با اشاره به اینکه در جهت برقراری امنیت عمومی در این فضا گام های اساسی برداشت شده است، گفت: امنیت این فضا بر عهده نیروی انتظامی است و این واحد از اوایل سال آینده در تمامی شهرستان های تابعه این استان فعالیت خواهد کرد.
سرهنگ اکبر نصرتی اضافه کرد: امسال 56 درصد کل جرائم سایبری در این استان توسط پلیس فتا و با همکاری دستگاه قضایی کشف شده است.
وی ادامه داد: بیشترین پرونده های جرائم سایبری استان مربوط به برداشت غیرمجاز بانکی و اقتصادی است و باید در این رابطه تلاش های زیادی صورت گیرد.
رئیس پلیس فتای آذربایجان غربی با اشاره به اینکه 44 درصد بقیه جرائم را دیگر جرم های سایبری تشکیل می دهد، گفت: باید با کمک دستگاه ها برنامه ریزی دقیق کنیم تا جرائم مالی و اقتصادی را کاهش دهیم.
به گزارش ایرنا گسترش ابزارهای ارتباطی و به دنبال آن شکستن مرزهای جغرافیایی و امکان برقراری ارتباط با کمترین هزینه با سایر نقاط جهان از یک سو فرصتی بی نظیر به شمار آورده و از سوی دیگر تهدیدهایی را برای امنیت اقتصادی، فرهنگی، سیاسی انسان ها موجب شده است.
یکی از مهمترین این تهدیدها، تولد و گسترش قابل توجه پدیده ای به نام جرایم سایبری است؛ جرایمی که در مقایسه با جرایم سنتی هر روز قربانیان بیشتری از بشریت گرفته و نیز روش های سنتی مبارزه با جرایم در خصوص آنها کارگشا نیست.
3072/6009
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.