پس از کش و قوس‌های فراوان جزئیات بودجه سال ۹۷ شهرداری تبریز بعد از تأخیر یک ماهه در نهایت امروز (سه‌شنبه) در جلسه فوق العاده شورا تصویب شد.
به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجان شرقی، کلیات بودجه 2770 میلیارد تومانی شهرداری در آخرین روزهای سال گذشته تصویب شده بود که بررسی جزئیات آن هم در جلسه امروز به پایان رسید و بودجه شهرداری تبریز بعد از تائید فرمانداری اجرا می‌شود. 
عبداله تقی‌پور - عضو شورا در این جلسه با بیان این‌که حاشیه نشینی از اصلی‌ترین معضلات تبریز است، گفت: بهتر بود به‌جای تعیین ردیف بودجه برای پروژه‌های غیر مهم همچون تقاطع همسطح ورودی خاوران، ۵۳ میلیارد تومان برای حل مشکل ۱۳ هکتار از بافت حاشیه‌نشین تبریز پیش بینی می‌شد.
شهرداری قلک نیست
فرج محمد قلی‌زاده - عضو شورا از اعمال نشدن پیشنهاداتش در لایحه بودجه عمرانی شهرداری ابراز گلایه کرد.
وی ادامه داد: پیشنهاد می‌کنم آسفالت اساسی و لکه‌گیری تفکیک شود و شورا به طور کامل در جریان محل هزینه بودجه۷۰ میلیارد تومانی برای آسفالت‌ریزی قرار گیرد.
وی با اشاره به پیش بینی بودجه 15 میلیارد تومانی برای تکمیل پارک بزرگ تبریز، خاطرنشان کرد: پارک بزرگ تبریز در حال نابودی بوده و ضرورت دارد بودجه‌ی آن افزایش یابد.
قلی‌زاده در بخش دیگر سخنانش خاطرنشان کرد: چرا شهرداری وظیفه ذاتی خود را فراموش کرده و سراغ اولویت‌های بعدی می‌رود؟ شهرداری قلک نیست، برای انجام وظایف بر زمین مانده دولت، به‌جای استفاده از شهرداری به دنبال بودجه ملی بروید.
وی در خصوص طرح انتقال شورای شهر به ساختمان دیگر، گفت: به هیچ عنوان به خرید ساختمان اعتقاد ندارم و باید ساختمان شورا در شأن شورای شهر تبریز احداث شود. 
وی با بیان این‌که از اهتمام شهرداری برای تملک خانه‌های  قدیمی تشکر می‌کنم، گفت: پیشنهاد دارم ردیف بودجه این بخش افزایش یابد. 
این عضو شورا خواستار اختصاص بودجه برای راه‌اندازی شهر الکترونیک شد و افزود:  با راه‌اندازی شهر الکترونیک فساد کاهش یافته و رفت‌و‌آمد مردم به شهرداری کاهش می‌یابد.  
محمد اشرف‌نیا - عضو شورا با تاکید بر این‌که باید سقف اعتبارات مصوب شورا در بررسی بودجه عمرانی رعایت می‌شد، ادامه داد: هیچ یک از پروژه‌های حساس حذف نشده و نهایت تلاش برای مدنظر قرار دادن پیشنهادات اعضای شورا انجام شده است.
گلایه بابایی اقدم از« بودجه کم» روستاهای الحاقی
فریدون بابایی اقدم – یکی دیگر از اعضای شورا با بیان این‌که کمیته املاک ملاک مسیرگشایی‌ها باشد، گفت: همچنین جا  دارد بودجه پنج میلیارد و 800 میلیون تومانی برای 9 روستای الحاق شده به تبریز افزایش یابد؛ چرا که این روستاها با مشکلات زیادی مواجه هستند.
وی خواستار احداث پارک بانوان برای معلولان شد.

انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.