دکتر قاسم جان‌بابایی در گفتگو با خبرنگار خبرانلاین، طی بازدید اخیر خود از مناطق زلزله زده استان کرمانشاه، ضمن تسلیت به مردم ایران و خانواده های بازماندگان قربانیان زلزله غرب کشور، اظهار داشت: حدود 10 هزار مصدوم و بیمار در مناطق زلزله زده، خدمات فوریت های پزشکی و درمانی را دریافت کردند.

وی با اشاره به سفر وزیر بهداشت به غرب کشور در نخستین روزهای وقوع زلزله، گفت: برای پیگیری دستورهای دکتر هاشمی و روند درمان مصدومان این حادثه به کرمانشاه سفر کردیم و دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با کمک کادر پزشکی، پرستاری و پیراپزشکی، کار بزرگ، ملی و جهادی را در خدمت رسانی به مصدومان زلزله غرب کشور انجام داد.

معاون درمان وزارت بهداشت خدمات رسانی به مصدومان زلزله در بیمارستان غیردولتی، را نشان از تعهد و علاقه جامعه پزشکی به مردم ایران و حضور فعال آنها در حوادث و بحرانها در کنار مردم دانست و افزود: در یکی از بیمارستانهای غیردولتی کرمانشاه، 113 بیمار و مصدوم حادثه زلزله غرب کشور پذیرش و بیش از 40 عمل جراحی برای آنها انجام شد.

وی ضمن تقدیر از تلاش های دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ارائه خدمات به بیماران و مصدومان زلزله غرب کشور، گفت: خوشبختانه در این حادثه، کمترین میزان فوت در بیمارستانها ثبت شد و این شاخص بسیار خوبی بود که نشان می دهد کیفیت خدمات درمانی در بیمارستان‌های آموزشی، دانشگاهی، خصوصی و تامین اجتماعی در استان کرمانشاه، درحد قابل قبولی است.

دکتر جان‌بابایی با اشاره به اعزام 400 مصدوم زلزله غرب کشور به استانهای دیگر، یادآور شد: 100 نفر از مصدومان به استان همدان و 300 نفر دیگر به استانهای تهران و البرز، اعزام شدند که وضعیت آنها مناسب و در حال ترخیص هستند.

وی کیفیت خدمات درمانی ارائه شده به مصدومان زلزله غرب کشور را مناسب دانست و افزود: خوشبختانه تعداد ارائه دهندگان خدمات به مصدومان، بسیار زیاد بود و داوطلبان زیادی از جامعه پزشکی و پرستاری در این مناطق حضور داشتند.

معاون درمان وزارت بهداشت اذعان داشت: در نشستی که با رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و رییس سازمان غذا و دارو داشتیم، مقرر شد، ارائه خدمات با زمانبندی مناسب توسط دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور ادامه یابد.

دکتر جان بابایی خاطرنشان کرد: به فراخور نیازهای خدماتی و با اعلام نیاز از سوی رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، سایر دانشگاه های علوم پزشکی کشور در این منطقه حضور می یابند و در ارائه خدمات به دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، کمک می کنند

وی با بیان اینکه بیشترین نیاز مردم در مناطق زلزله زده، مسائل رفاهی است، یادآور شد: خوشبختانه با 6 بیمارستان صحرایی که در اسلام آباد غرب، ثلاث باباجانی و سرپل ذهاب راه اندازی شد، تصور نمی کنم که مردم این مناطق در دریافت خدمات درمانی و تخصصی، مشکلی داشته باشند.

معاون درمان وزارت بهداشت تاکید کرد: بزرگترین نگرانی مردم در مناطق زلزله زده، با توجه به سکونت در چادر، امنیت بوده و لازم است که برای اسکان آنها در کانکس و مجموعه های پیش ساخته اقداماتی انجام شود اما برای زباله های مردم مناطق زلزله زده، تدابیری اندیشیده نشده و اقدام خاصی انجام نشده است.

دکتر جان بابایی در بخش دیگری از سخنان خود، اظهار داشت: برای استحمام مردم مناطق زلزله زده باید اقدامات جدی تری انجام گیرد زیرا یکی از عمده ترین مشکلات آنها به دلیل اسکان در چادر نبود فضایی برای سرویس بهداشتی و استحمام است که در صورت طولانی شدن این وضعیت نگران کننده است.

وی با تاکید بر اینکه تمام تلاش مدیران و مسئولان در مناطق زلزله زده باید بر تامین شرایط اسکان دائم، بهداشت فردی و اجتماعی مردم این مناطق، متمرکز شود، افزود: خوشبختانه با کمک هایی که شده، مردم در حال حاضر مشکلی از نظر تامین غذا و آب آشامیدنی ندارند اما درصورتی که اسکان دائم و شرایط مناسب سرویس های بهداشتی و استحمام برای مردم این مناطق، فراهم نشود می تواند باعث بروز بیماری هایی مانند سرماخوردگی، آنفلوآنزا، عفونت های گوارشی و ریوی شود.

معاون درمان وزارت بهداشت در خصوص برنامه های این وزارت در مناطق زلزله زده، گفت: مدیریت حضور دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور در مناطق زلزله زده، فراهم کردن شرایط بهداشت فردی و محیطی، بازسازی و مرمت مراکز بهداشتی و درمانی آسیب دیده مانند بیمارستانهای اسلام آباد غرب و سرپل ذهاب، استقرار کانکس به عنوان مراکز موقت بهداشتی، تامین تجهیزات بیمارستانهای صحرایی و پیگیری روند درمان مصدومان، از تعهدات وزارت بهداشت در این مناطق است.

46

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 794754
  • منبع: khabaronline.ir
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.