حسین صدیقی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: افزایش جمعیت و نیاز به توسعه شبکه آب آشامیدنی، ضرورت ساخت مدول دوم تصفیه خانه آب شهرستان را دوچندان کرده است.
وی ادامه داد: هم اکنون ظرفیت تولید آب شرب بهداشتی در تصفیه خانه آب این شهرستان 550 لیتر در ثانیه بوده که با اجرای مدول دوم، این ظرفیت تا 50 درصد افزایش خواهد یافت.
وی با بیان اینکه طرح جامع اجرای مدول دوم تصفیه خانه تدوین شده، اضافه کرد: برای اجرای این طرح، 250 تا 300 میلیارد ریال اعتبار نیاز است که با تخصیص و تامین آن، عملیات اجرایی آغاز می شود.
صدیقی با تاکید بر لزوم صرفه جویی در مصرف آب گفت: با توجه به محدود بودن منابع آبی، مصرف بهینه آب علاوه بر کاهش هزینه ها موجب بهره مندی نسل های آینده می شود.
وی با اشاره به اقدامات فرهنگ سازی در زمینه صرفه جویی در مصرف آب افزود: علاوه بر اقدامات و تبلیغات محیطی که در سطح شهر و جراید و فضاهای مجازی و اجتماعی انجام شده، با مشارکت سازمان های مردم نهاد و با برگزاری نمایشگاه های فرهنگی و هنری، در این راستا قدم های موثری برداشته شده است.
وی با اشاره به حفظ آمادگی پرسنل این شرکت برای مقابله با حوادث غیرمترقبه و بحرانی در این شهرستان ادامه داد: مانور امداد و نجات و اطفاء حریق در تصفیه خانه فاضلاب مراغه و نیز مانور نشتی گاز کلر و امداد نجات در تصفیه خانه آب با حضور کارشناسان و دستگاه های اجرایی و خدمات رسان شهری انجام شده است.
وی اضافه کرد: تعمیر و شستشوی حوضچه های زلال ساز و تعمیر شیر فلکه ها و ورودی تصفیه خانه آب از دیگر اقدامات موثر برای تامین و توزیع آب آشامیدنی است.
درحال حاضر100 درصد جمعیت شهری مراغه به شبکه آب آشامیدنی شهری متصل بوده و تعداد 67هزار و 810 مشترک آب شهری و 58 هزار و 539 مشترک فاضلاب شهری در شهرهای مراغه و خداجو از خدمات شرکت آب و فاضلاب این شهرستان بهره مند هستند.
شهرستان مراغه با حدود 250 هزار نفر جمعیت در 127 کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
خبرنگار: ابراهیم مطلوبی**انتشار:عیسی عطاپور**
3077/7487
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.