اولین رویداد ایده تاپ  مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی تبریز با حضور 16 تیم  ازمراکز علمی کاربردی استان  به مدت چهارروز در محل سازمان جهادددانشگاهی آذربایجان‌شرقی برگزار شد.     به گزارش ایسنا منطقه آذربایجان شرقی دکتر جعفر محسنی، رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی، در مراسم اختتامیه این رویداد، با تبریک اعیاد شعبانیه و میلاد امام زمان(عج) با اشاره به رسالت اصلی دانشگاه علمی کاربردی، برای کاربردی کردن علوم گفت: برگزاری چنین رویدادهایی می تواند در این راستا اثرگذار بوده و شرایط را برای تحقق اهداف این دانشگاه فراهم نمایند. 
وی با اشاره به اینکه انجام اینگونه برنامه ها و رویدادهای علمی در بین دانشجویان مصداق بارز ما می توانیم است، افزود: دانشجویان باید ایده‌های خود را در این رویدادها مطرح کنند تا بتوانند به آن چیزی که در سر دارند برسند. 
رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی با اشاره به وجود ایده‌های خوب در بین شرکت کنندگان این رویداد علمی  گفت: سازمان جهاددانشگاهی و پژوهشکده توسعه و برنامه ریزی جهاد دانشگاهی استان حمایت خود را برای تهیه توجیه فنی و اقتصادی  طرحهایی که قابلیت سرمایه گذاری دارند، اعلام می نماید. 
دکتر فرزان قالیچی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان‌شرقی نیز در این برنامه با ابراز خوشحالی از حضور در جمع دانشجویان نخبه مراکز علمی کاربردی اظهار کرد: برگزاری چنین رویدادهایی می تواند در معرفی دانشجویان مستعد به ما کمک نماید. 
وی با بیان اینکه اگر بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در حوزه آموزش عالی تصمیم خوبی گرفته شده باشد، آنهم تاسیس دانشگاه جامع علمی کاربردی است. 
دکتر قالیچی، توجه ویژه  به حوزه پژوهش را مورد تاکید قرار داد و گفت: سعی بر این است که اساتید و دانشجویان خلاق با ایده‌های برتر شناسایی شده و با یک برنامه ریزی اصولی از آنان حمایت شود . 
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان‌شرقی، افزود: اغلب دانشجویان فارغ التحصیل دانشگاه جامع در حوزه‌های مختلف مشغول به کارهستند و این از مزیت های این دانشگاه به شمار می رود. 
وی در خاتمه اظهار کرد: ما در دانشگاه جامع علمی کاربردی از ایده‌ها و طرحهای نو دانشجویان حمایت می کنیم تا ایده‌های برتردانشجویان به مرحله عمل برسد. 
گفتنی است در جریان داوری و بررسی طرحهای ارائه شده توسط شرکت کنندگان ، 7 طرح  ضمن انتخاب به عنوان طرحهای برتر موفق به جذب سرمایه گذار شدند. 
همچنین در پایان این مراسم از  گروههای  برتر با اهدای جوایز و لوح تقدیر تجلیل به عمل آمد. 
 گروه‌های برتر به همراه عناوین ایده های ارائه شده بدین شرح است: 
رتبه اول: گروه IMED   با ایده سامانه یکپارچه پزشکی از مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تبریز و دانشگاه علوم پزشکی تبریز 
رتبه دوم: گروه SIC   با ایده کارت هوشمند بیمه  از مرکز علمی کاربردی سازمان مدیریت صنعتی 
رتبه سوم: گروه مهر سام گستر  با ایده  سازه های ویلایی صریع النصب  از مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تبریز 
 رتبه چهارم: گروه EIB   با ایده شناسنامه دیجیتالی ساختمان از مرکز علمی کاربردی سازمان مدیریت صنعتی 
رتبه پنجم: گروه تکلیف با ایده خانه تکلیف( کودکستان هوشمند ) از مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تبریز 
 رتبه ششم: گروه داملا با ایده  تبلیغات محیطی از مرکز علمی کاربردی سازمان مدیریت صنعتی 
 رتبه هفتم : گروه ICE   با ایده ضد یخ دیفراست  از مرکزعلمی کاربردی سازمان مدیریت صنعتی Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin-top:0in; mso-para-margin-right:0in; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0in; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:Arial; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}
انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.