به گزارش ایرنا، علی نواداد روز یکشنبه در جلسه کارگروه رفع موانع تولید شهرستان بناب، افزود: در سال گذشته تعداد 515 واحد تولیدی در استان برای دریافت تسهیلات پیش بینی شده بود که تاکنون 727 واحد تولیدی برای دریافت تسهیلات به بانک های عامل معرفی شده اند.
وی با اشاره به بررسی مشکلات برخی واحدهای تولیدی شهرستان بناب، بر همکاری تنگاتنگ کارگروه رفع موانع تولید استان جهت حل مشکلات این واحدها و افزایش ظرفیت تولید و اشتغال آن ها تأکید کرد.
نواداد ادامه داد: باید نظام بانکی همگام با دیگر ارگان های کشور هزینه های تأمین مالی را کاهش دهند تا بتوانند گره گشای تولید و تولیدکننده باشند.
وی با تأکید بر اینکه ایجاد اشتغال پایدار و افزایش نقدینگی واحدهای تولیدی از رویکردهای سیاست های اقتصاد مقاومتی است، افزود: صاحبان صنایع و سرمایه گذاران بخش های مختلف اقتصادی برای تصمیم سازی کلان ملی باید آمار و اطلاعات دقیق از ظرفیت ها و نیازهای بنگاه های اقتصادی در اختیار مسئولان اجرایی قرار دهند.
به گزارش ایرنا، فرماندار شهرستان بناب نیز از پرداخت تسهیلات به 35 واحد صنعتی و کشاورزی که در سایت بهین یاب ثبت نام کرده بودند، خبرداد و گفت: برای این واحدها 390 میلیارد یال تسهیلات پرداخت شده و برخی از واحدها نیز به علت مشکلات وثیقه یا عدم تعیین تکلیف بدهی نتوانسته اند از بانک ها تسهیلات دریافت کنند.
ولی الله فرج اللهی افزود: از 203 واحد تولیدی شهرستان بناب هیچ واحدی به علت کمبود سرمایه و یا مشکلات اقتصادی تعطیل نشده و فقط درچند واحد با کاهش تولید مواجه هستیم.
وی اعلام کرد: در سال گذشته در این شهرستان برای اشتغال 2 هزار و 500 نفر سهم در نظر گرفته شده بود که با ایجاد اشتغال برای دو هزار و 320 نفر رتبه اول اشتغال زایی در استان را به خود اختصاص داد.
نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی هم با بیان اینکه ساختار بانک ها باید در کشور اصلاح شود، گفت: سرمایه گذاران نیز تسهیلاتی که از بانک ها دریافت می کنند باید آن را در همان بخشی که تسهیلات گرفته اند هزینه کنند.
ضیاءالله اعزازی افزود: برخی از سرمایه گذاران به جای هزینه تسهیلات در بخش مورد نظر آن را در جای دیگری هزینه می کنند که باعث می شود طرح های در حال احداث آن ها نیمه تمام باقی بماند.
وی، از عزم مسئولان شهرستان برای حل مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی و ایجاد اشتغال خبر داد و گفت: از آنجایی که به جهت پاره ای از مشکلات، یک هزار نفر از کارگران مجتمع فولاد بناب اخراج شده بودند و این واحد بزرگ تولیدی در شرف تعطیلی بود ولی با همت مسئولان استان، شهرستان و همکاری مسئولان و کارگران، مشکلات این مجتمع تا حدودی برطرف شده و در مسیر تولید قرارگرفته است.
انتشار: پرویز انصاری
3038/3071
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.