مدیر عامل شرکت پتروشیمی تبریز روز سه شنبه در جمع خبرنگاران امضای این تفاهم نامه را برای جلوگیری از خام فروشی، ایجاد ارزش افزوده، تنوع بخشی و افزایش تولید در صنایع پتروشیمی عنوان و اظهار کرد: بر اساس این توافق نامه بستر لازم برای سرمایه گذاری مشترک در حوزه استایرن ها، پلی استایرن ها و بنزن ایجاد خواهد شد.

سیاوش درفشی افزود: دانش فنی این قرارداد بر عهده پتروشیمی تبریز است و خوراک آن را نیز پتروشیمی اراک تامین می کند.

وی همچنین ادامه داد: بر اساس قراردادهای آینده در حوضه تبدیل PGH اراک به بنزن و توسعه واحدهای بنزن، استایرن و پلی استایرن اقدام خواهیم کرد و از PGH بعنوان خوراک، بنزن و سایر فرآورده های با ارزش بالاتر استخراج می شود.

درفشی گفت: بر اساس این قرارداد، از یک محصول اولیه به نام PGH بنزن و سایر محصولات زنجیره ای ارزش افزوده پایین دستی تولید می شود.

ابراهیم ولدخانی مدیرعامل پتروشیمی شازند نیز گفت: بر اساس این قرارداد از یک محصول اولیه بنام PGH بنزن و سایر محصولات زنجیره ای ارزش افزوده پایین دستی تولید خواهد شد.

طرح مجتمع پتروشیمی تبریز در قانون بودجه سال ۱۳۶۶ کل کشور تصویب شد و کلیات طرح در بهمن ماه ۱۳۶۷ به تائید هیئت مدیره شرکت ملی صنایع پتروشیمی رسید، فعالیت های طراحی و مهندسی در نیمه دوم سال ۱۳۶۸ و عملیات نصب در سال ۱۳۷۱ آغاز شد.
شرکت پتروشیمی تبریز در زمینی به مساحت ۳۹۱ هکتار در جوار غربی پالایشگاه تبریز واقع شده است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.