به گزارش ایرنا، حسین عادلی سعدآباد روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگاران با بیان اینکه این تعداد با استفاده از حدود ۳۵ هزار دستگاه اتوبوس سفر کرده اند، افزود: روزانه به طور میانگین ۷ هزار و ۲۲۰ مسافر از طریق این پایانه ها به شهرهای مختلف کشور سفر می کنند که این تعداد در روزهای تعطیل به ۳۰ هزار مسافر در روز افزایش پیدا می‌یابد.

وی اظهار داشت: در این مدت ۱۲۷ هزار و ۴۲۱ مسافر با ۶ هزار و ۳۹۳ سرویس از پایانه تبریز به تهران سفر کرده اند که طبق این آمار بیشترین سفر برون استانی به مقصد این شهر است.

عادلی سعدآباد، با اشاره به اینکه در این مدت به طور میانگین روزانه یک هزار و ۵۵۴ مسافر از تبریز به تهران سفر کرده اند، ادامه داد: در سفرهای درون استانی نیز بیشترین مسافر به تعداد ۸۹ هزار نفر به شهرستان اهر مسافرت کرده اند که این تعداد از طریق ۷ هزار و ۶۲۱ دستگاه اتوبوس انجام شده است.

پایانه مسافربری مرکزی تبریز بزرگ‌ترین و مهمترین پایانه مسافربری غرب ایران است که در جنوب این شهر و در حاشیه آزادراه شهید کسایی واقع شده است.

مطالعه و طراحی پروژه احداث ترمینال جدید تبریز در سال ۱۳۶۶ و با در نظر گرفتن فضایی به وسعت ۳۰ هکتار آغاز شده و ۲ سال طول کشید.

این پروژه در سال ۶۸ وارد مرحله عملیاتی شد و در سال ۷۴ مرحله اول آن در ۲۲ هکتار به پایان رسید و عملیات اجرایی مرحله دوم پروژه در سال ۹۱ و در فضایی به وسعت ۷٬۵ هکتار شروع شده و در ۲۰ اسفند ۱۳۹۴ به صورت رسمی افتتاح شد.

برای اجرای این پروژه از سال ۱۳۶۸ تا ۱۳۹۴ حدود ۸۰۰ میلیارد ریال هزینه شده است.

۸۰۲۳/۳۰۷۱

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.