به گزارش ایرنا، محمداسماعیل سعیدی روز سه شنبه در جلسه هم اندیشی فرهنگی در صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی افزود: در دیدار با رهبر معظم انقلاب ایشان فرمودند که من رییس صدا و سیما را بر اساس قانون اساسی انتصاب می کنم و نحوه نظارت و اداره آن را باید قانون مشخص کند.
وی اظهار داشت: در این ارتباط 3 طرح از سوی فراکیسیون های مجلس ارایه شده بود که همه آنها پس از ادغام در صحن کمیسیون ها بررسی و برای قرار گرفتن در دستور کار و طرح در صحن علنی مجلس به هیات رئیسه ارایه شد.
نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی یادآوری کرد: شاید این طرح جامع و کامل نباشد ولی دارای نکات ارشمند و ارزنده ای است.
سعیدی با اشاره به اقدام های دیگر کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در ماه های اخیر یادآوری کرد: در این کمیسیون قانون نحوه اداره وزارت ورزش و جوانان نیز بررسی و به اتمام رسید، زیرا این وزارتخانه پس از ادغام هنوز با قوانین، وظایف و اختیارات قبلی اداره می شد و مشکلات و خلاءهایی وجود داشت.
وی با اشاره به اتمام بررسی مشکلات مربوط به قانون سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در این کمیسیون از بررسی مراحل نهایی طرح قانون جمعیت و خانواده خبر داد و گفت: این قانون پس از وقفه ای حدود 2، 3 ماهه برای رفع دغدغه های رهبری در خصوص آینده جمعیت کشور و مشکلات و آسیب های اجتماعی آن جزو اولویت های این کمیسیون بود که هم اکنون در حال طی مراحل نهایی آن است.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: همچنین کمیته ای در این کمیسیون تشکیل شده تا مسئولیت فضای مجازی را بر عهده بگیرد و قانون ساماندهی پیام رسان های داخلی را بررسی کند که هم اکنون 13 ماده از آن تصویب شده و سایر مواد قانونی آن نیز در حال بررسی است.
سعیدی ادامه داد: در این طرح نحوه ساماندهی، اداره و حمایت از پیام رسان های داخلی برای کمک به آن ها از سوی این کمیته بررسی می شود.
وی با بیان اینکه براساس آمار در 2 ماه گذشته، استقبال از پیام رسان های داخلی افت کرده و مهاجرت به سمت پیام رسان های خارجی زیاد شده است، ادامه داد: این موضع خیلی خطرناک است و موجب می شود همان آسیب های قبلی از ناحیه این پیام رسان ها افزایش یابد.
نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به بررسی طرح قانون نظام صنفی هنرمندان در کمیسیون فرهنگی مجلس اظهار داشت: هم اکنون قانون مدونی در این حوزه وجود ندارد و نحوه حمایت از مستند سازان، انیمیشن سازان و تولید فیلم های آموزشی و علمی در این کمیسیون در حال بررسی است.
سعیدی افزود: حمایت از ورزش بانوان و نحوه استفاده از فضاهای موجود برای توسعه و گسترش ورزش این قشر نیز در این کمیسیون بررسی می شود، زیرا در فضاهای موجود ملاحظات مربوط به ورزش بانوان رعایت نشده است.
وی خواستار کمک مدیران سازمان ها و نهادهای مرتبط با این قوانین و ارایه پیشنهادها برای طرح در کمیسیون فرهنگی مجلس برای رفع موانع و مشکلات فرهنگی جامعه شد.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی یادآوری کرد: این کمیسیون در آستانه تدوین بودجه سال 98 جلسات مختلفی را با سازمان ها و نهادهای فرهنگی برگزار می کند تا بودجه فرهنگی را در فصل بودجه آماده کند.
سعیدی با بیان اینکه در ایام تغییرات بودجه سال 97 حدود 3 هزار میلیارد ریال از بودجه فرهنگی کشور از سوی کمیسیون تلفیق به سایر نهادها و سازمان ها منتقل شد، ادامه داد: امسال شرایط اقتصادی کشور به نوعی است که در صورت تاخیر در تدوین بودجه فرهنگی، این بودجه تحت الشعاع سایر بودجه ها قرار می گیرد.
8023/518
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.