رسانه‌ها از اوضاع اقتصاد، وضعیت آب و برق، تورم بی‌مهار، جرم و جنایت، خطاهای مدیران ارشد، فساد و این چیزها می‌نویسند. اگر دروغ نوشتند تکذیب کنید. اما اگر راست نوشتند اجازه ندارید گفتن حقیقت را سیاه‌نمایی بخوانید. نسبت دادن چنین تعابیری در حالی صورت می‌گیرد که دولت کمترین دغدغه‌ای برای بهبود شرایط رسانه‌ای نیز ندارد و همچنان از انتشار اطلاعات خودداری می‌کند. این ادبیات از آن کسانی است که از گردش اطلاعات می‌ترسند. از دسترسی رسانه‌ها به خبر و انتشار آنها بیمناکند.

به گزارش جماران؛ کامبیز نوروزی، حقوقدان و کارشناس رسانه نوشت:

خانم مهاجرانی به عنوان سخنگوی دولت می‌گوید:

"رسانه کاملا می‌تواند واقعیت را بیان کند، در اینکه با چالش‌هایی مواجه هستیم تردیدی وجود ندارد. باید از سیاه نمایی و خالی کردن دل مردم دوری کنیم".

این ادبیات ادبیات سانسور است. سیاه نمایی یعنی چه؟

رسانه‌ها چه گفته‌اند و چه نوشته‌اند که خانم سخنگو از آن به عنوان سیاه‌نمایی یاد می‌کند؟

رسانه‌ها از اوضاع اقتصاد، وضعیت آب و برق، تورم بی‌مهار، جرم و جنایت، خطاهای مدیران ارشد، فساد و این چیزها می‌نویسند. اگر دروغ نوشتند تکذیب کنید. اما اگر راست نوشتند اجازه ندارید گفتن حقیقت را سیاه‌نمایی بخوانید. 

نسبت دادن چنین تعابیری در حالی صورت می‌گیرد که دولت کمترین دغدغه‌ای برای بهبود شرایط رسانه‌ای نیز ندارد و همچنان از انتشار اطلاعات خودداری می‌کند.

این ادبیات از آن کسانی است که از گردش اطلاعات می‌ترسند. از دسترسی رسانه‌ها به خبر و انتشار آنها بیمناکند.

این سخن خانم سخنگو که "باید از سیاه‌نمایی و خالی کردن دل مردم دوری کنیم" حاکی از تفکری است که ﷼سانسور را دوست دارد. تفکری که نمی‌خواهد حقیقت آشکار شود.

خانم سخنگوی به آزادی رسانه، حق دسترسی به خبر، حق انتشار خبر وفادار باشید و به حقوق اساسی ملت احترام بگذارید.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.