ایران در رده بیستم فیفا در رنکینگ فیفا جای گرفت.

جماران ورزشی؛ اسپانیا بار دیگر جایگاه نخست خود را در رده‌بندی جهانی مردان فیفا حفظ کرد؛ در حالی که آرژانتین، فرانسه و انگلیس نیز بدون تغییر، پشت سر صدرنشینان باقی ماندند.

با این حال، پس از پایان جام ملت‌های آفریقا ۲۰۲6 که هفت تیم حاضر در جام جهانی ۲۰۲۶ را در خود داشت، تغییرات قابل توجهی در رده‌بندی به ثبت رسید که مهمترینش، صعود تیم ملی مراکش به جمع ده تیم برتر دنیاست که یک دستاورد تاریخی محسوب می‌شود.

این در حالی است که تیم ملی ایران موفق شد در اولین رنکینگ سال جدید هم در بین بیست تیم برتر دنیا قرار بگیرد. جالب اینکه ایران فرصت این را خواهد داشت تا در جام جهانی یا جام ملتها بتواند جایگاه خود را بهبود بخشد اما فعلا اختلاف امتیاز بین تیم بیستم و نوزدهم به شکلی است که احتمالا در فیفادی دستخوش تغییر نخواهد شد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.