جماران؛

هوای خودرو باعث سرطان می شود!

یک مطالعه علمی نشان داد که هوای داخل خودرو ممکن است حاوی مواد شیمیایی باشد که برای سلامتی مضر است.

لینک کوتاه کپی شد

به گزارش جماران؛ به نقل از  وب سایت Health Day که متخصص در تحقیقات پزشکی و بهداشتی است: محققان گفتند این مواد که مشکوک به ایجاد سرطان هستند، ضد شعله نامیده می شوند و به اسفنجی که برای ساخت صندلی ماشین استفاده می شود، اضافه می شوند. این مواد برای کنترل آتش سوزی در صورت آتش گرفتن خودرو بر اساس استانداردهای ایمنی در حال اجرا در ایالات متحده در نظر گرفته شده است.

محققان مواد ضد شعله را در داخل 101 خودرو پیدا کردند که قدمت آن به سال 2015 و بعد از آن بازمی‌گردد. تیم تحقیقاتی دریافت که این خودروها حاوی TDCIPP (تریس(1،3-دی کلرو-2-پروپیل فسفات) هستند که در حال حاضر تحت برنامه ملی سم شناسی ایالات متحده به عنوان یک ماده سرطان زا در حال بررسی است.

این مطالعه نشان داد که بیشتر خودروها حاوی انواع دیگری از مواد بازدارنده شعله هستند و برخی از این مواد بر بافت عصبی و تولید مثلی انسان تأثیر منفی می گذارند.

  تیم مطالعه تأیید کرد که این مواد شیمیایی تهدیدی برای سلامت عمومی هستند، با توجه به اینکه اکثر رانندگان خودرو حداقل یک ساعت در روز را در داخل اتومبیل خود می گذرانند و ممکن است برای کسانی که زمان بیشتری را در داخل اتومبیل یا برای کودکان می گذرانند خطرناک تر باشند.

این مطالعه خواستار نیاز به ارائه اصلاحاتی در استانداردهای پیشگیری از آتش سوزی در داخل خودروها از جمله محدود کردن استفاده از مواد بازدارنده شعله شد. به نوبه خود، انجمن بین المللی آتش نشانان از این دیدگاه حمایت می کند زیرا بازدارنده های شعله دود آتش را هم برای قربانیان و هم برای آتش نشانان خطرناک تر می کند.

کارشناسان توصیه می کنند برای جلوگیری از خطر این مواد شیمیایی، به محض ورود به خودرو، شیشه های خودرو را باز کنید تا از غلظت این مواد مضر کاسته شود و سعی کنید خودرو را در سایه رها کنید تا انتشار این مواد به دلیل دمای بالای داخل کابین خودرو کاهش یابد.

 

دیدگاه تان را بنویسید