تحقیقات جدید نشان می دهد که افسردگی کل بدن را تحت تأثیر قرار می دهد و با افزایش سن افراد، شروع بیماری های جسمی طولانی مدت را تسریع می کند.

به گزارش جماران؛ به نقل از هلث دی نیوز، تیمی به سرپرستی «کلی فلیت‌وود»، محقق ارشد از دانشگاه ادینبورگ در اسکاتلند، خاطرنشان کرد: «افرادی که افسردگی را تجربه کرده‌اند، بیشتر در معرض ابتلاء به بیماری‌های فیزیکی طولانی‌مدت مانند بیماری قلبی و دیابت هستند.»

مهر نوشت؛ مطالعه آنها بر روی بیش از ۱۷۲۵۰۰ بریتانیایی بالای ۳۹ سال نشان داد که افراد دارای سابقه افسردگی حدود ۳۰ درصد زودتر از افرادی که چنین سابقه‌ای نداشتند، دچار بیماری‌های فیزیکی طولانی‌مدت شدند.

مطالعه جدید داده‌های موجود در بانک زیستی بریتانیا را بررسی کرد. این داده‌ها شامل بزرگسالان ۴۰ تا ۷۱ ساله بود که ارزیابی‌های پایه را بین سال‌های ۲۰۰۶ و ۲۰۱۰ تکمیل کردند.

سلامتی شرکت‌کنندگان به‌طور متوسط کمتر از هفت سال پیگیری شد و تیم فلیت‌وود شروع ۶۹ مشکل فیزیکی انتخاب‌شده را دنبال کرد.

این مطالعه نشان داد که در طول دوره مطالعه، افراد بدون سابقه افسردگی به طور متوسط سالانه ۰.۱۶ مورد از این شرایط را تجربه کردند.

با این حال، این تعداد برای افرادی که سابقه افسردگی داشتند به ۲.۰ مورد در سال افزایش یافت.

شایع‌ترین بیماری‌ها عبارتند از: آرتروز (۱۵.۷٪ افراد مبتلا به افسردگی در مقابل ۱۲.۵٪ بدون افسردگی)؛ فشار خون بالا (۱۲.۹٪ در مقابل ۱۲.۰٪)؛ و بیماری ریفلاکس معده به مری (۱۳.۸٪ در مقابل ۹.۶٪).

به گفته محققان، همه اینها به این معنی است که افسردگی را باید به طور کلی، به عنوان یک بیماری "کل بدن" نگاه کرد و بر این اساس درمان کرد.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.