محمدعلی انصاری، دبیر ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی(س)، تأکید کرد: امام باید تجلیل شود و به تعبیر مقام معظم رهبری نباید برای او کم گذاشت و باید پیرامون مکتب او کار کرد. ما اینجا نشسته‌ایم و ملت فلسطین با استعانت از مکتب امام جانفشانی می‌کنند. این آغاز راه است که اگر ما کمربندها را محکم ببندیم، جامعه و دین ما و جمهوری اسلامی پیام آزادی‌بخش خواهد شد. مکتب امام مکتب شخص نیست؛ مکتبی است که خدا تعیین کرده و ضرورت راه ما است.

دبیر ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی(س)، با تأکید بر اینکه امروز دنیا تحت تأثیر نام امام است، گفت: کسی دستش نلرزد که برای امام کار کند. اگر این کار نشود و شعایر حفظ نشود و نام امام و رهبری به عظمت بالا نرود، ما در اهداف دیگر دچار مشکلات خواهیم شد و مشکلات به دست مکتبی حل خواهد شد که بیش از 40 سال ما را راهنمایی کرده است.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی(س)، حجت‌الاسلام و المسلمین محمدعلی انصاری در نخستین جلسه ستاد مرکزی بزرگداشت سی و ششمین سالگرد ارتحال امام خمینی(س)، با تبریک ولادت امام حسن مجتبی(ع)، گفت: قطعا موضوع جلسه و برنامه ای که ما در پیش رو داریم، بزرگداشت حضرت امام است و همواره شاید در جلسات مرتبط با بزرگداشت حضرت امام این سؤال مطرح باشد که هدف از این بزرگداشت چیست؟ همه ما می‌دانیم بزرگداشت‌ها در دنیا یک امر رایجی است و به مناسبت‌های مختلف در فرهنگ‌های مختلف برگزار می‌شود.

دبیر ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی(س) با بیان اینکه هر مقدار پیوند بزرگداشت‌ها با مردم جدی‌تر باشد ارزش برگزاری آنها بالاتر می‌رود، افزود: اشخاص به تناسب تأثیرشان در تاریخ مورد تکریم ملت‌ها بوده، هستند و خواهند بود. همه انبیاء، بزرگان و شخصیت‌های تاریخ‌ساز زندگی خودشان را برای آینده صرف می‌کردند و یک عده در جنگ و ستیز با آنها هیچ چیزی را فروگذار نمی‌کردند.

وی تأکید کرد: من فکر می‌کنم امام از شخصیت‌هایی است که باید از این منظر به او نگاه کنیم که آیا بزرگداشت امام به تعبیر مقام معظم رهبری بزرگداشت یک عالم، فقیه و سیاستمدار تنها است یا شخصیتی فراتر از همه این بخش‌ها است؟ مسأله تجلیل از امام خیلی با تجلیل‌های دیگر فرق می‌کند. برای اینکه اگر با معیارهای مکتب پیامبر(ص) نگاه کنیم، همان معیارها در مکتب امام هم هست. اگر پیامبر(ص) ابدی است، امام هم باید ابدی باشد. اگر مکتب پیامبر(ص) ابدی است، مکتب امام هم از مکتب پیامبر سرچشمه گرفته است.

انصاری با اشاره به تعبیر مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه «امام روح جمهوری اسلامی است و اگر این روح از جمهوری اسلامی گرفته شود، جمهوری اسلامی یک نقشی بر دیوار است»، اظهار داشت: قبل از سال 42 کسانی که امام را از بُعد عرفانی، فقهی و سیاسی نگاه می‌کردند، می‌گفتند امام یک شخصیت برجسته است و عاشق امام می‌شدند و گفتند ما آماده جانفشانی هستیم.

وی ادامه داد: واقعیت این است که امروز دنیا تحت تأثیر نام امام است؛ چه بخواهند و چه نخواهند. لذا گروهی از جامعه‌شناسان در رسانه‌ها تحقیق کنند که مخالفین مکتب امام چقدر مقاله نوشته‌اند و چه دشمنی‌ها کرده‌اند. ولی به لطف الهی امام در سطح جهانی مقابل همه قدرت‌ها ایستاد. به مردم راه نشان می‌دهد نه اینکه جنگ کند. امام چراغ است و جنگ‌طلب نبوده و نیست. امام خطرات را می‌گوید و به مردم بشارت آزادی می‌دهد.

دبیر ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی(س)، تأکید کرد: این امام باید تجلیل شود و به تعبیر مقام معظم رهبری نباید برای او کم گذاشت و باید پیرامون مکتب او کار کرد. ما اینجا نشسته‌ایم و ملت فلسطین با استعانت از مکتب امام جانفشانی می‌کنند. این آغاز راه است که اگر ما کمربندها را محکم ببندیم، جامعه و دین ما و جمهوری اسلامی پیام آزادی‌بخش خواهد شد. مکتب امام مکتب شخص نیست؛ مکتبی است که خدا تعیین کرده و ضرورت راه ما است.

وی با بیان اینکه قدردان توفیقی هستیم که هر ساله نصیب ما می‌شود، گفت: کسی دستش نلرزد که برای امام کار کند. اگر این کار نشود و شعایر حفظ نشود و نام امام و رهبری به عظمت بالا نرود، ما در اهداف دیگر دچار مشکلات خواهیم شد و مشکلات به دست مکتبی حل خواهد شد که بیش از 40 سال ما را راهنمایی کرده است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.