به گزارش ایرنا، سید عباس دانایی روز چهارشنبه در نشست کمیته برنامه ریزی شهرستان سمنان در سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان، افزود: 290 میلیارد ریال از کل اعتبار مصوب این شهرستان به منظور تکمیل و شروع طرح های عمرانی و اقتصادی جذب شده است.
وی، تدبیر و برنامه‌ریزی مناسب برای تخصیص اعتبارها را 2 مطالبه از مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان عنوان کرد و ابراز داشت: اتمام طرح های نیمه‌ تمام در کنار اولویت ‌بندی ایجاد طرح‌های جدید مدنظر مسئولان باشد.
وی خاطر نشان کرد: جهاد کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت، منابع طبیعی و آبخیزداری و میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، چهار دستگاهی هستند که 32 درصد اعتبارهای شهرستان سمنان برای رونق تولید به آنها اختصاص یافت.
فرماندار سمنان ابراز داشت: 108 میلیارد و 580 میلیون ریال اعتبار به این چهار دستگاه اجرایی سمنان به منظور رونق اقتصادی اختصاص یافت.
وی تصریح کرد: امسال از محل اعتبارهای استانی حدود 330 میلیارد ریال به منظور رشد شاخص ها و توسعه متوازن برای شهرستان سمنان در نظر گرفته شد که بخشی از آن تخصیص یافته است.
فرماندار سمنان گفت: مسئولان دستگاه ‌های مختلف اجرایی و خدماتی تلاش حداکثری برای جذب 100 درصدی اعتبار ابلاغ شده داشته باشند.
به گزارش ایرنا، طرح هایی مانند احداث موزه بزرگ سمنان، توسعه منطقه ویژه اقتصادی و واگذاری 2 قطعه زمین برای فعالیت اقتصادی، جاده کمربندی در جنوب سمنان به منظور ارتباط روستاهای جنوب این شهرستان و روش های جذب اعتبارات، از جمله مواردی بود که در نشست کمیته برنامه ریزی شهرستان سمنان با حضور مسوولان بحث شد.
شهرستان سمنان حدود 200 هزار نفر جمعیت دارد.
7342/6103
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.