علیرضا رشیدیان روز یکشنبه در حاشیه مراسم بهره برداری از بخش جراحی قلب بیمارستان امام زمان(عج) مشهد در جمع خبرنگاران افزود: در حوزه سلامت امکانات و اعتبارات دولتی به تنهایی کفاف عقب ماندگیها را نمی کند و وجود خیران سلامت در این حوزه بسیار موثر و ضروری است.
وی ادامه داد: باید با هماهنگی و همراهی بخش خصوصی، خیران و بخش دولتی برای ارتقای سطح بهداشت و خدمات سلامت در مناطق محروم و رقم زدن رفاه و سلامت بیشتر مردم تلاش کرد.
استاندار خراسان رضوی در خصوص مشکلات بیمه سلامت نیز گفت: در حوزه بیمه مشکلاتی وجود دارد ولی این مشکلات در سطح ملی بررسی و تصمیم گیری می شود. در سفر اخیر وزیر بهداشت به استان دستور پرداخت قسمتی از بدهیهای این حوزه به دستگاههای مربوطه صادر شد ولی با توجه به نحوه محاسبات، بیمارستانهای خیرساز نیز در حوزه بیمه سلامت دچار مشکل هستند.
وی اظهار امیدواری کرد این مشکل چاره اندیشی شود و شاهد ارائه خدمات خوب و شایسته به مردم باشیم.
از اول آذر ماه امسال بیمه سلامت فقط در بیمارستانهای دولتی قابل پذیرش است. 9.5 درصد از کل جمعیت بیمه شدگان بیمه سلامت در سطح کشور مربوط به خراسان رضوی است و در مجموع 57 درصد از جمعیت 6.5 میلیونی این استان زیر پوشش خدمات اداره کل بیمه سلامت قرار دارند.
بخش جراحی قلب بیمارستان امام زمان(عج) مشهد در فضایی به مساحت 800 مترمربع با 15 تخت امروز به بهره برداری رسید. این بیمارستان با 190 تخت بیمارستانی توسط خیران در یکی از مناطق محروم مشهد ساخته شده و اداره می شود.
خبرنگار: ندا جواهرفر **انتشار: حسین کریم زاده
7505/1858
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.